CensuurVrij.com
Buitenland“Openstellen van grenzen en houden van terroristen in het land leidt tot betere wereld.”

“Openstellen van grenzen en houden van terroristen in het land leidt tot betere wereld.”

door

“Idealiter zou ik graag zien dat we volledig open grenzen hebben en dat niemand gedeporteerd wordt, we werken in die richting,” zei Nabavi tegen de Zweedse nieuwskrant SVT Nyheter.

Toen ze vroeg wat ze moeten doen met de vrachtwagen terrorist van Stockholm, die 5 mensen vermoordde, zei ze:

“In dat geval moeten we iedereen die zich schuldig maakt aan misdaden en moorden uitzetten, waar moeten ze dan heen? Alleen omdat ze hier niet geboren zijn betekent niet dat ze niet onze verantwoordelijkheid zijn”.

In Nabavi’s woorden kunnen criminelen en terroristen in het land blijven en mogen ze niet worden uitgezet, omdat Zweden daarvoor verantwoordelijk is. Volgens haar zal het Feministisch Initiatief volgens haar leiden tot een betere wereld:

“Net als iedereen in de feministische beweging zijn we hier omdat we verandering willen. We kijken naar ons milieu, onze samenleving en de wereld en we weten dat we dit beter kunnen “, zei ze.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top