CensuurVrij.com
IlluminatiePermanente nederzettingen van vluchtelingen in de EU.

Permanente nederzettingen van vluchtelingen in de EU.

door

De EU-strategen willen de dalende bevolkingsaantallen tegengaan dat veroorzaakt word door vergrijzing en dalende geboortecijfers. Daarom verwelkomen zij elke vluchteling plus gezinshereniging, wat hen helpt om hun plannen te realiseren.

Ik had het er met Edwin Wagenveld al eerder over gehad. Ik zei “Het is toch niet voor niets dat er allerlei moskeeën worden gebouwd? Het is toch geen toeval dat islamitische feestdagen ingevoerd worden en dat men straatnamen van vroegere zeehelden willen laten verdwijnen?”

Wat mij vanaf het begin al opviel is dat er een grotere agenda achter de massamigratie zit. Als de vluchtelingen hier tijdelijk zouden verblijven, in afwachting tot de oorlog in Syrië afgelopen zou zijn, waren al die aanpassingen ook niet nodig geweest. Dan hadden we ook geen moskeeën gehad en zou men ook geen islamitische feestdagen in willen voeren. Zoals wij in een filmpje op Facebook gezien hebben hoe kinderen van een basisschool gingen leren bidden tot allah(nadruk op de kleine a) zien we dat al die zogenoemde vluchtelingen niet bedoeld zijn om tijdelijk hier te verblijven.

Vergeet niet dat de Europese Commissie zei dat Europa nog te blank is. Dus er zit gewoon een agenda achter die massamigratie waarin men gewoon de blanke bevolking uit wil dunnen of volledig uit willen roeien. En daar zijn twee soorten manieren om genocide te plegen op een bepaalde bevolkingsgroep.

  1. Door geweld en oorlog.
  2. Door volkeren met mekaar te vermengen(rassenvermenging).

Als een smoesje zegt de EU om de vergrijzing en dalende geboortecijfers tegen te gaan. Maar in werkelijkheid gaat het er gewoon om dat de blanke bevolking meer worden uitgedund of helemaal worden uitgeroeid. Indien vluchtelingen hierheen komen voor tijdelijke bescherming was het ook allemaal niet nodig geweest om alles maar aan te passen. Want immers; je voert bepaalde wetgevingen in omdat er sprake is van een permanente systeem.

Al die moskeeën die hier in Nederland al zijn gebouwd afgelopen jaren, laat zien dat de EU bezig is om een permanente nederzetting van vluchtelingen te realiseren. Dus, het was vanaf het begin al bekend bij de EU dat ze hier permanent zouden gaan blijven. Want hoe zorg je voor een massamigratie? Door er een aanleiding aan te geven, jawel, creëer een oorlog in het land en hup je hebt aanleiding om de vluchtelingen hierheen te halen.

Wij moeten ook niet uit het oog verliezen dat Obama en Hillary verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van de ISIS. Toen Obama nog president was, ging er veel geld naar ISIS strijders toe, daarbij is het verhaal van de stichting van Hillary ook nog niet rond. Trump heeft opdracht gegeven de stichting van Hillary te onderzoeken, en vanuit verschillende bronnen blijkt steeds meer hoeveel geld er doorgesluisd is naar het buitenland, met name naar islamitische landen.

Dus, het is duidelijk dat er een aanleiding moest ontstaan zodat er een massamigratie daaruit kon voortkomen. En dat is nu waar wij mee te maken hebben. Hieronder laat ik jullie in stappen zien hoe dit systeem werkt.

  1. De EU wil massamigratie, zodat de blanke bevolking meer worden uitgedund of helemaal worden uitgeroeid, dat kan door geweld en doodslag, of door rassenvermenging.
  2. Maar om dat waar te kunnen maken moet er eerst wel een aanleiding zijn, dus werd de ISIS gecreëerd, deze werd gefinancierd door de USA. Al die ISIS kampen zijn door de USA bekostigd, waar moslims werden getraind.
  3. Hup! En een nieuw soort terrorisme werd gevormd, dankzij Hillary en Obama, halleluja! Deze ISIS terroristen kregen de vrijbrief om onschuldige burgers in Syrië af te slachten.
  4. Het plan lijkt te werken! Want hiermee kan de Europese bevolking overtuigd worden dat de ‘arme vluchtelingen’ geholpen moeten worden door ze “tijdelijk” op te vangen in Europa, want er is immers een oorlog gaande in Syrië.
  5. Het plan, om genocide te plegen in Europa op de blanke bevolking, lijkt te zijn geslaagd.

Dit is het systeem, waarvan de plannen in de jaren 80 en 90 allang bekend waren. Wij zijn inderdaad op slinkse wijze voorgelogen door een elite die af willen van de Blanke bevolking. Nogmaals, de Europese Commissie zei niet voor niets dat Europa nog te blank is.

Zij willen af van ons en dat is zo helder als glas! Maar de Europese Unie gebruikte als smoes dat men hiermee de vergrijzing en dalende geboortecijfer wil tegengaan. Een smoes wat bij de linkse aanhangers er nog wel in gaat, maar ze beseffen zelf niet dat het om pure genocide gaat op de blanke bevolking. Linkse aanhangers beseffen zelf niet dat zij ook de doodvonnis over hun zelf hebben uitgeroepen.

Het enige wat wij kunnen doen is onze ogen openen en de waarheid in willen zien. Wij moeten leren ons denken te veranderen als wij de waarheid in willen zien. Stop met het kijken naar het NOS Journaal, NPO en RTL Nieuws. Want alleen dan pas kun je veranderen van denken.

Ik hoop dat ik hiermee beetje een beeld heb kunnen schetsen, over wat er daadwerkelijk gaande is. Deel dit artikel als jij nu de plannen ook in ziet van de elite!

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top