CensuurVrij.com
GezondheidBekende arts zegt chemotherapie veroorzaakt de dood en niet de kanker.

Bekende arts zegt chemotherapie veroorzaakt de dood en niet de kanker.

door

Dr. Hardin B. Jones, voormalig hoogleraar medische fysica en fysiologie aan de Universiteit van Californië, Berkeley onthult in een video dat chemotherapie veel meer kwaad dan goed doet.

Na meer dan 25 jaar onderzoek naar de effecten van kanker en chemotherapie is hij tot de conclusie gekomen dat chemotherapie schadelijk is en vermeden moet worden.

Zijn bevindingen werden gepubliceerd in de New York Academy of Science.

Hij zegt:

“Mensen die een chemo therapeutische behandeling weigerden leven gemiddeld 12,5 jaar langer dan mensen die een chemotherapie ondergingen,”.

“Mensen die chemotherapie accepteerden stierven binnen drie jaar na de diagnose, een groot aantal sterven zelfs al na enkele weken”.

Chemotherapie is een zeer harde behandeling, en mensen voelen zich vaak zieker en zwakker dan wanneer ze alleen maar tegen kanker vechten.

Dr. Jones zegt het cynische feit dat hij gelooft dat de enige reden artsen chemotherapie aan patiënten voorschrijven is omdat zij geld er aan verdienen.

Chemotherapie is een ongelooflijk dure behandeling, in de VS kost het ongeveer $300.000 – $1.000.000.000 per behandeling en het is meestal de eerste en enige optie gegeven aan kankerpatiënten.

Hij zei:

“Patiënten met borstkanker die conventionele therapie afwijzen, leven vier keer langer dan patiënten die het systeem volgen. Dus dit is iets wat je niet zult horen in de mainstream media, en die de mythe voortzet…”.

De beste remedie voor elke ziekte is preventie. Hoewel sommige kankers niet kunnen worden voorkomen, zijn er veel meer mogelijkheden.

Sommige borstkankers, prostaatkankers en lever- en maagkankers kunnen allemaal verholpen worden door gezonde voeding en levensstijl. En natuurlijk is roken de belangrijkste, te voorkomen, doodsoorzaak.

Desondanks lijken artsen niet in staat te zijn om de boodschap over te brengen aan mensen, en zouden ze de ziekte liever willen blijven behandelen in plaats van er meer moeite voor te doen om de ziekte te voorkomen, wat hen op lange termijn natuurlijk veel meer geld oplevert.

De farmaceutische industrie is een van de rijkste en meest bloeiende industrie in de VS. Ze zouden slechts een klein deel van het geld verdienen dan dat ze op dit moment verdienen als iedereen een gezonde levensstijl zou volgen en daarmee zou de ziekte kunnen worden voorkomen.

Er zijn ook veel natuurlijke remedies waarvan bewezen is dat ze helpen bij de bestrijding van kanker die onder het tapijt worden gevaagd.

CBD-olie uit de cannabisplant is een van de meest opwaartse en opkomende kankerbehandelingen, aangezien het bewezen is behulpzaam te zijn voor het verminderen van tumoren en geen van de bijwerkingen heeft, die men wel heeft tijdens een chemotherapie.

BRON: itrustnaturalcures.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top