CensuurVrij.com
CultuurAssimilatie: Buitenlanders moeten zich aanpassen of de reis naar huis beginnen.

Assimilatie: Buitenlanders moeten zich aanpassen of de reis naar huis beginnen.

door

In de discussie over migranten of vluchtelingen is de politiek correcte manier van spreken “ontsnapt”. Dat lijkt een onbeduidend verschil, maar als dat wel het geval was geweest, zou de terminologie niet veranderd zijn. Een vluchteling is op de vlucht, en pas als hij aankomt is hij voortvluchtig. Met deze kleine verandering wordt gesuggereerd dat de vlucht klaar is zodra hij bij ons aankomt en dat betekent dat hij hier mag blijven. Dit geldt echter slechts voor een zeer klein deel van de migranten, aangezien het recht op verblijf alleen geldt als zij recht hebben op asiel. Even misleidend is de term “dochtervennootschap” voor personen die gerechtigd zijn om te verblijven of zichzelf te beschermen. Dochteronderneming “in het Duits betekent” afwisselend “en dit woord, waarvan de betekenis bij niemand bekend is, is bedoeld om te verhullen dat er helemaal geen rechtsgrondslag is voor deze groep mensen om te verblijven.

Assimilatie betekent aanpassen aan het bestaande systeem

Als u een vreemd onderdeel in een systeem integreert, verandert u het originele systeem. Technisch en sociaal. Dit is een actieve handeling van het systeem en geen niet-systeemtoegangsdienst. Degenen die vluchtelingen willen integreren, accepteren dat het oude systeem zal veranderen. Er kan worden aangenomen dat degenen die migranten willen integreren vrij bereid zijn om het hele systeem te veranderen. Als dat niet het geval zou zijn, zou de eis moeten zijn dat migranten zich zouden moeten assimileren als ze hier zouden mogen wonen. Assimileren betekent dat de nieuwkomer zich aanpast aan het bestaande systeem, zijn gewoonten, gebruiken en vooral zijn taal overboord gooit, totdat hij nauwelijks kan worden herkend als iemand uit het buitenland.

Ik weet waar ik het over heb, want mijn vader kwam uit Rusland. Zijn assimilatie hield onder meer in dat hij mij als kind de Russische taal niet leerde. Hij weerlegde mijn latere beschuldigingen met het argument dat hij niet wilde dat zijn kinderen opgroeien in het besef dat hun huis in Rusland zou zijn. Hij had de daarop volgende beslissing voor Duitsland genomen. Overigens moet worden opgemerkt dat ik op school als Russisch iemand werd misbruikt, hoewel ik niet Russisch kon spreken en mijn moeder Duits was, maar ik ook voortvluchtig was – op 13 februari 1945 's nachts tijdens de vuur hel van Dresden. Ja, in Beieren hebben in ieder geval de vluchtelingen, waaronder vluchtelingen in Duitsland, niet altijd even gemakkelijk gehad. Ze waren niet gevraagd om te komen en ze konden het voelen ook. Zelfs de migranten van de afgelopen jaren zijn niet gevraagd om te komen.

BRON: www.anonymousnews.ru

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top