CensuurVrij.com
ReligiePaus Francis vergeeft 4.444 pedofiele priesters in Australië.

Paus Francis vergeeft 4.444 pedofiele priesters in Australië.

door

De Oostenrijkse commissie rapporteerde dat niet alleen de priesters vergeven werden door het Vaticaan voor hun misdaden, maar beschuldigingen werden “onder het tapijt geveegd” en nooit gerapporteerd aan de politie.

Na jaren van toenemende druk om de beweringen van pedofilie te onderzoeken, heeft Canberra eindelijk de Koninklijke Commissie voor institutionele reacties op seksueel misbruik van kinderen opgericht en de omvang van de geheimhouding van de katholieke kerk was verbazingwekkend.

Tijdens hun onderzoek ontdekte het comité ook een vorm van intimidatie en geheimhouding van getuigen. Gail Furness, de advocaat belast met vragen bij het onderzoek van Sydney, zei in een verklaring:

“Tussen 1950 en 2010 waren in totaal zeven procent van de priesters vermeende daders”.

“De berekeningen waren deprimerend vergelijkbaar. Kinderen werden genegeerd of erger nog, gestraft. Beweringen zijn niet onderzocht. Priesters en religieuzen (figuren) werden verplaatst “.

“De parochies of gemeenschappen waarnaar ze zijn verplaatst, wisten niets van hun verleden. Documenten werden niet bewaard of vernietigd. Geheimhouding prevaleerde zoals dekkingen.”

BRON: Your News Wire

4 reacties

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top