CensuurVrij.com
BinnenlandRe-Integratie betekend permanent verblijf.

Re-Integratie betekend permanent verblijf.

door

We hebben geleerd van wat de EU-strategen van plan zijn met de Europese bevolking. Alle moskeeën die afgelopen jaren zijn gebouwd laten zien dat er zeker geen sprake is van het tijdelijk opvangen van vluchtelingen. Indien het ging om vluchtelingen tijdelijk op te vangen zou re-integratie ook niet nodig zijn en dan zou het ook geen immigratie worden genoemd.

Een immigrant is een inkomend landverhuizer. In tegenstelling tot een toevallige bezoeker of reiziger wenst een immigrant zich voor langere tijd in het land te vestigen. Al eerder hebben wij in het nieuws gezien en gehoord dat verschillende zogenoemde Syrische vluchtelingen graag weer terug wilden keren naar hun land van herkomst. Maar de regering hield dit tegen.

De Europese Unie wist allang van te voren dat de vluchtelingen hier permanent zouden verblijven, want waarom word bijv. de vrijheid van meningsuiting van eigen volk steeds meer weggeroofd? Waarom worden er allerlei wetten aangenomen waarin de islam steeds meer word beschermd? Dan nog niet te spreken over de Hollandse feestdagen waarvan men enkele dagen ervan wil vervangen met islamitische feestdagen.

Als je iemand tijdelijk onderdak biedt in jouw huis, en je weet van diegene dat die niet houd van de indeling van jouw huis, ga je dan, omdat diegene tijdelijk bij jou gaat verblijven, de indeling van jouw huis veranderen? Sowieso, ook al laat je iemand permanent in je huis wonen, dan nog ben je niet van plan om alles maar aan te passen in jouw huis, want jij vroeg er niet om of diegene bij jou wilde komen wonen.

Maar blijkbaar denkt de Europese Unie daar anders over en moet alles maar worden aangepast volgens de wensen van onze “gasten(zoals de EU dat noemt)”. Maar dat is wel raar eigenlijk. Als je een gast krijgt bij je thuis, die komt bij jou op visite, die is toch niet op de vlucht omdat diegene bij jou op visite komt? Dus hoe kun je een vluchteling nou een “gast” noemen?

Er is hier gewoon sprake van permanent verblijf. Want vluchtelingen die integreren en waarvoor apart moskeeën worden gebouwd en wetgevingen worden ingevoerd, komen hier heus niet om tijdelijk te verblijven. De oorlog in Syrië was gewoon de aanleiding om ze hierheen te halen.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top