CensuurVrij.com
BuitenlandAfrikaanse migrant valt Italiaanse arbeider aan omdat er geen WiFi is.

Afrikaanse migrant valt Italiaanse arbeider aan omdat er geen WiFi is.

door

Een zesentwintigjarige Senegalese migrant viel een arbeider van een asielcentrum in de Italiaanse stad Cassino aan nadat hij klaagde over de plaats zonder Wi-fi, aldus de Italiaanse krant Ciociaria Oggi.

De man vroeg voortdurend naar een Wi-fi-signaal en toonde een dreigende gedrag toen zijn verzoeken onbeantwoord bleven. Even later besloot hij de migrantenwerknemer aan te vallen.

Gelukkig raakte de arbeider van het asielcentrum niet gewond. De migrant werd aangegeven bij de politie voor ernstige bedreigingen.

Dit is niet het eerste Wi-Fi-gerelateerde geschil in de stad Cassino. Eerdere asielzoekers protesteerden voor de lokale politiebureau vanwege het gebrek aan toegang tot het Wi-Fi-netwerk.

Burgemeester Carlo Maria D’ Alessandro van Cassino, zei dat hij na een aantal incidenten nieuwe veiligheidsmaatregelen wil invoeren. In de stad is er ook een golf van drugsmisbruik en gewelddadige criminaliteit.

“We nemen alle nodige maatregelen om de bewoners te beschermen”, benadrukte hij. We hebben een project gefinancierd van 850.000 euro dat onder andere de activering en installatie van nieuwe camera’s, die rechtstreeks verbonden zijn met de operatiekamers van de politie, mogelijk maakt”, aldus de burgemeester.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top