CensuurVrij.com
BuitenlandDuitsland is het grootste bordeel van Europa.

Duitsland is het grootste bordeel van Europa.

door

Duizenden vrouwen, voornamelijk uit Nigeria, kwamen vorig jaar ook naar Europa. Vooral Nigeriaanse en Oost-Europese migrantengemeenschappen werken nauw samen met de maffia op het gebied van prostitutie. Dankzij Angela Merkel’s beleid van open grenzen komt het vrouwelijke “menselijke goed” vrijwel ongehinderd naar Duitsland om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar minderjarigen door klanten die ook onlangs zijn aangekomen.

Martin Sichert, lid van de Duitse Bondsdag en Beierse voorzitter van de AfD, merkt op dat Duitsland de grootste bordeel van Europa is geworden. Ter gelegenheid van de Internationale Dag voor de rechten van sekswerkers, die jaarlijks op 3 maart plaatsvindt, vestigt Sichert de aandacht op de maffia-achtige ontwikkeling van prostitutie die zich al jaren voltrekt: “Duitsland is de grootste bordeel van Europa! We hebben uitgebreide grenscontroles in Duitsland nodig om grip te krijgen op de handel uit Oost-Europa”.

In 2002 initieerde de Duitse Bondsdag de zogenaamde “Prostitutiewet”, die bedoeld was om de positie van sekswerkers op veel gebieden te verbeteren. Vooral de sociale en juridische status van de prostituees is aangetast.

“Het resultaat is meer dan ontnuchterend”, zegt Sichert. Het prostitutiebedrijf is in handen van criminele bendes en georganiseerde criminelen, voornamelijk uit Oost-Europa. Mensenhandel bloeit. Een ander positief neveneffect van grenscontroles is dat criminele bendes en georganiseerde misdaad ook op andere gebieden effectiever kunnen worden bestreden”, aldus Sichert.

Een ander gevolg van de ongecontroleerde grenzen is dat steeds meer asielzoekers, onder wie ook minderjarigen, in Duitsland in de prostitutie werden gedwongen – zowel vrouwen als jonge mannen: “Seks voor onderdak of seks voor voedsel en onderdak – dit is onwaardig voor een moderne, op de rechtsstaat gebaseerde samenleving”.

Er zijn geen betrouwbare cijfers beschikbaar over hoeveel mensen in Duitsland tegen hun wil tot prostitutie worden gedwongen. Feit is echter dat de prostitutiewet niet aan zijn eigen eisen voldoet en dat de open grenzen de problemen alleen maar verergeren. (SB)

BRON: Journalistenwatch.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top