CensuurVrij.com
TechKlimaat van censuur.

Klimaat van censuur.

door

Terwijl bijna alle journalisten, zoals de konijnen, naar de coalitie-wachtrijen staren om aan de orakels te werken over het ontstaan van de volgende regering, is het land rustig en snel gewend geraakt aan een slechte erfenis van de nog uitvoerende regering: de Netwerkhandhavingswet.

Het debat over het censuur-effect en de beperking van de vrijheid van meningsuiting kwam in januari kort terug, maar nu is er weer vrede. Alleen de geheime censuur is enthousiast om te bestrijden en te blokkeren.

Het vergiftigen van het communicatieklimaat wordt niet gestopt, integendeel: er is een klimaatverandering die leidt tot censuur. Pogo werpt een paar schijnwerpers op een land dat lijkt te leren leven met censuur, in plaats van eindelijk hardop te protesteren tegen een wet die de weg daarvoor heeft geëffend.

Dit lijkt ook zo grotesk, omdat voor die tijd opmerkelijke grondwettelijke advocaten en mogelijk getroffen personen zich tegen de wet keerden en uiteindelijk slechts een kleine groep leden van de Bondsdag erdoorheen kwam.

BRON: Journalistenwatch.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top