CensuurVrij.com
AlgemeenZimbabwaanse dame, zwanger door Julius Malema, lekt video’ s uit.

Zimbabwaanse dame, zwanger door Julius Malema, lekt video’ s uit.

door

De vrouw, Grace Nyoka, maakte de schokkende onthulling in Pretoria waar ze heen was gegaan om haar zoon met haar biologische vader te herenigen.

“Ik was een dienstmeisje bij zijn huis in Midrand en vroeger hadden we wilde seks. Hij was lief voor mij en beloofde goed voor mij te zorgen. Ik vertrok toen ik zwanger werd en bij de bevalling probeerde ik met hem in contact te komen maar hij weigerde,” zei de vrouw.

Grace, die haar zoon Julius Jnr noemde, zegt dat ze wil dat Julius Malema zijn kind accepteert en verantwoordelijkheid op zich neemt. “Hij moet ook profiteren van de erfenis van zijn vader,” zei ze.

Grace dreigde ook om video’s van haarzelf en Julius Malema uit te laten lekken.

“Ik heb video’s van onze tijd samen. Als hij zijn zoon niet accepteert, ben ik gedwongen om de beelden uit te laten lekken,” zei ze.

Julius Malema was niet bereikbaar voor commentaar.

BRON: Bulawayo24.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top