CensuurVrij.com
Buitenland70.000 Blanken vermoord in Zuid-Afrika Sinds 1994.

70.000 Blanken vermoord in Zuid-Afrika Sinds 1994.

door

Alfabetische lijst van een genocide zoals gepubliceerd op de Sunette Bridges Website in Zuid-Afrika

Ik ben van mening dat dit noodzakelijk is om alle vermoorde blanke mensen in Zuid-Afrika voor toekomstige generaties op de voet te kunnen volgen.

Volgens verschillende bronnen zijn er sinds 1994 bijna 70 000 Blanke mensen vermoord door zwarten in Zuid-Afrika! Deze mensen werden doodgeschoten, gehakt, gemarteld, verbrand, gestoken en verminkt. Er is geen officiële lijst beschikbaar met de namen van al deze slachtoffers en sinds 2007 is het erg moeilijk geworden om een of andere vorm van registratie bij te houden, aangezien de politie het ras van het slachtoffer of de dader niet meer op de processen-verbaal vermeldt.

Ik werk al geruime tijd aan een lijst, maar het is onmogelijk om deze lijst aan te vullen zonder hulp van het publiek. Hier zijn de namen van de slachtoffers vermeld van A tot Z. Deze namen staan op verschillende lijsten op het internet. Niet alle details die ik op het internet heb gevonden zijn correct en in veel gevallen zijn deze mensen aangevallen maar hebben het overleefd. Ik zou graag een complete lijst willen maken van moorden op Blanke mensen die geen valse informatie bevatten, omdat dit de geloofwaardigheid van onze zaak ondermijnt. Indien u ten onrechte opgenomen namen aantreft, gelieve dit te melden zodat dit gecorrigeerd kan worden.

Ik heb nog niet door de officiële “Farm Murders” lijst gewerkt, maar zal de namen op de bevestiging plaatsen. Alleen al deze lijst bevat meer dan 4000 namen. Het zal enige tijd duren voordat deze lijst volledig is.

Ik zou uw hulp in dit opzicht zeer op prijs stellen! Als u op de hoogte bent van vermoorde familieleden en vrienden, waarvan de namen niet op de lijst staan, geef mij dan de details in het commentaargedeelte, zodat ik hun namen aan de lijst kan toevoegen zodra ze zijn geverifieerd. In gevallen waar ik geen voornaam had heb ik een “F” gebruikt voor vrouwelijk en “MR” voor mannelijk. Als u de namen van deze slachtoffers kent, gelieve dan de details samen met het nummer op te geven. Indien een van de details onjuist is, gelieve dan samen met het nummer de juiste gegevens te verstrekken. Ik zal de lijst ten minste één keer per 24 uur bijwerken.

Het wordt tijd dat we ophouden met praten over cijfers, getallen en statistieken en spreken over de namen van de mensen die zijn gestorven in een genocide die niet alleen door de wereld, maar ook door onze eigen regering wordt ontkend!

De wereld moet het weten!

PS! Om de taak gemakkelijker te maken, moet ik de opmerkingen verwijderen zodra ik de details geplaatst heb! Nogmaals bedankt voor jullie hulp!

Speciale opmerking toegevoegd op 1 maart 2017 door WHISNews21: Wees u ervan bewust dat deze lijst onvolledig is en wij bij WHISNews21 hebben niet het personeel of de tijd om een voltijds persoon te wijden aan het houden van deze zeer belangrijke lijst van blanke vermoorde mensen in Zuid-Afrika.

Sunette Bridges heeft het grondwerk gedaan waarvoor we zeer dankbaar zijn, dus voel je vrij om je geliefden toe te voegen in de commentaarsectie. Als je dit doet zal het nog steeds dienen als een record, voor de dag dat één speciaal persoon opstaat en zijn tijd besteedt aan het vervolgen van deze lijst van genocide-slachtoffers in een wereld waarin niemand wil geloven dat het gebeurt of nog erger het niet scheelt.

Wij geloven dat de lijst, als deze voltooid is, ongeveer 125.000.000 zal zijn en in een tempo dat blanke mensen vandaag vermoord worden, zou de lijst binnenkort een miljoen kunnen bereiken. Het is een feit dat de moorden zijn toegenomen in aantal en wreedheden sinds 1 januari 2017, en nog steeds geen tekenen die erop wijzen dat ze worden beschouwd als de eerste genocide in de geschiedenis van de mensheid die volledig genegeerd wordt door de goede en slechte mensen van Planeet Aarde.

BRON: Wishnews21.com

Klik hier om de lijst te bekijken… Ook ik ben van plan de lijst bij de te houden. Zoals Wishnews21 al liet weten hebben ze niet genoeg mankracht om de lijst continu bij te houden. Daarom heb ik besloten hun een handje mee te helpen daarin.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top