CensuurVrij.com
CultuurBerlijn gaat terug naar de Middeleeuwen na een golf van migranten.

Berlijn gaat terug naar de Middeleeuwen na een golf van migranten.

door

Een 18-jarig meisje wandelt in de buurt van de Wannsee in een bikini en ontmoet vier Arabische mannen. Ze noemen haar luidruchtig een “slet”, want hoe kon ze zich zo aankleden?

Een 60 jarige vrouw wandelt met haar man in het park en opeens vraagt een Arabische man haar of ze seks met hem in de struiken wil hebben.

Een Arabisch sprekende man wandelt met zijn nichtje in Neukölln en hoort veel obscene opmerkingen. Reden? Zijn nicht draagt geen hoofddoek.

Slechts drie voorbeelden uit Berlijn, een stad met miljoenen inwoners, maar het zijn geen geïsoleerde gevallen. Mensen die met vluchtelingen werken vertellen dezelfde verhalen als andere inwoners van de hoofdstad van Duitsland.

“Ik voel me niet meer goed en veilig in deze stad. Iets is hier niet onder controle”, zegt een 48-jarige inwoner die al lang in Berlijn woont.

Volgens een migratiemedewerker Mengelkoch zijn er nu een enorm aantal jonge mannen in de stad, “die zich vervelen en geen werk hebben”. Hij voegt eraan toe: “Veel vluchtelingen hebben een beeld van vrouwen waarin de man de regels bepaalt. Wie geen hoofddoek draagt, wordt beschouwd als een seksueel object”.

Een schoolhoofdjuffrouw van de focusschool zegt dat “zevenjarige schoolmeisjes hoofddoeken dragen” en meisjes die niet bedreigd worden met hun leven. Ze zegt “We zijn op weg naar de middeleeuwen” en voegt eraan toe: “Onderwijs maakt niet uit, het belangrijkste is religie”.

Peter Hermanns, die een vluchtelingenhuis beheert, denkt dat er geen echte oplossingen zijn. Vluchtelingen komen naar hem toe en hebben fundamentele vragen zoals: “Waar ligt de grens als ik contact wil hebben met vrouwen? Hoe richt ik me tot vrouwen? Hoe reageer ik op de signalen”?

Er is ook een geval van een Arabische vader, die samen met zijn zoon in een kinderdagverblijf verscheen, de kinderen zag spelen en tegen de directie van de kleuterschool zei: “Het is duidelijk dat mijn zoon niet met meisjes mag spelen”.

De integratie in Berlijn heeft nog een lange weg te gaan en de vraag is hoeveel geduld de inwoners van de stad nog hebben met gasten die voortdurend religieus gemotiveerde en achterlijke opvattingen hebben tegen meisjes en vrouwen.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top