CensuurVrij.com
Economie“Malema is een gewelddadige gek”, aldus Fox News

“Malema is een gewelddadige gek”, aldus Fox News

door

Tucker Carlson van Fox nieuws reageert op de situatie in Zuid-Afrika nadat het parlement had ingestemd voor onteigening van land zonder compensatie. Vorig jaar ontving Zuid-Afrika meer dan 350 miljoen dollar aan hulp. Hij kijkt ook naar de Franse politieke kandidaat van de laatste verkiezingen, Le Pen’s tweetbericht van de moorden door ISIS.

De Franse wet verbiedt de verspreiding van gewelddadige beelden of het aanzetten tot terrorisme. Ook Malema gedraagt zich met zijn haatdragende toespraak en racistische uitlatingen op een vergelijkbare onverantwoorde manier.

Zuid-Afrika is het economische anker van het continent en van de lessen in Zimbabwe heeft men blijkbaar niet geleerd. Zuid-Afrika staat voor een rampspoed, terwijl liberalen steun geven aan een van de meest corrupte regeringen ter wereld.

De weg die het ANC bewandelt, maakt van het land een economisch mandje zoals Zimbabwe. In video word er ook aandacht gegeven aan een andere grote politieke blunder van Hillary Clinton.

Betekent dit alles dat Malema en het ANC ongecontroleerd zullen blijven?

BRON: Southafricatoday.net

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top