CensuurVrij.com
BuitenlandZuid-Afrika: “Dit gaat niet alleen om land. Het gaat erom dat blanke boeren met uitsterven worden verdreven”.

Zuid-Afrika: “Dit gaat niet alleen om land. Het gaat erom dat blanke boeren met uitsterven worden verdreven”.

door

Zuid-Afrika is een land met “hartseer”.

Wraakzucht voor de Apartheid-era heeft geleid tot een epidemie van omgekeerde racisme, aanslagen en moorden op boerderijen en, als dat niet genoeg is, tot een nieuwe grondwetswijziging waarin wordt opgeroepen tot “onteigening van land zonder compensatie”.

Dit zijn veel lettergrepen om te zeggen:

“We gaan jullie land in beslag nemen en zonder toestemming.”

Het amendement wordt onder druk gezet door Cyril Ramaphosa, hoofd van het Afrikaans Nationaal Congres (ANC). De Economic Freedom Fighters (EFF) zullen dit niet zo subtiele verzoek van het ANC ter harte nemen om hun toch al bloeddorstige demonstraties, waarin ze gezangen, te intensiveren:

“Dood de Boer, dood de blanke boer”.

Ik heb tijd doorgebracht met de slachtoffers van de “plaasmoorde” en ik kan u vertellen dat de martelingen die zij en hun kinderen hebben ondergaan, reëel zijn en blijvende littekens dragen.

Vergeet niet dat “onteigening van land zonder compensatie” betekent dat zwarte bendes – de bendes die momenteel wrede aanvallen plegen op boeren – nu politieke toestemming hebben om moord en marteling uit te voeren.

BRON: The Rebel Media

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top