CensuurVrij.com
ReligiePoetin: “Paus Franciscus is geen man van God”.

Poetin: “Paus Franciscus is geen man van God”.

door

“Paus Franciscus gebruikt zijn platform om een gevaarlijke, uiterst linkse politieke ideologie op kwetsbare mensen over de hele wereld op te dwingen, mensen die hem vertrouwen vanwege zijn positie,” zei Poetin.

“Als je kijkt naar wat hij (de paus) zegt, is het duidelijk dat hij geen man van God is. Tenminste niet de christelijke God. Niet de God van de Bijbel,” zei Poetin bij de marinekathedraal van Sint Nicolaas in Kronstadt.

“Hij droomt van een wereldregering en een wereldwijd communistisch systeem van onderdrukking.”

“Zoals we al eerder hebben gezien in communistische staten, is dit systeem niet verenigbaar met het christendom”.

De paus is dit jaar steeds brutaler geworden door de globalistische agenda en uiterst linkse gespreksonderwerpen om de massa onder druk te zetten. Eerder dit jaar riep hij op tot een wereldwijde centrale bank en financiële autoriteit, en meer onlangs zei hij “Amerikanen moeten zo snel mogelijk door een wereldregering worden geregeerd voor hun eigen bestwil.”

Het idee van paus Franciscus dat de Amerikanen beter af zouden zijn onder een wereldregering blijft daar niet bij. Ook de radicaal linkse paus heeft in de notulen laten opnemen dat Europa onder één regering één land moet worden.

Hij roept ook op tot het voeren van een kinderbeleid, in China-stijl, voor westerse naties en vertelt een congregatie in Rome dat het hebben van een persoonlijke relatie met Jezus “gevaarlijk en schadelijk” is.

Poetin is een praktiserende christen, maar hij is geen rooms-katholiek en de paus is niet zijn leider. Volgens zijn recente verklaringen beschouwt president Poetin paus Franciscus niet eens als christen.

De Russische president staat zelden openlijk kritisch tegenover buitenlandse leiders, maar geeft er de voorkeur aan diplomatie te gebruiken om mensen aan zijn zijde te winnen. Nochtans beruchte globalisten zoals George Soros, Jacob Rothschild en Bill Gates hebben al eerder kritiek ontvangen, en nu heeft paus Francis zich ook bij hun gezelschap gevoegd.

Paus Francis probeert de basis te leggen voor een wereldwijde communistische regering. President Poetin is wijs in zijn list en heeft hem erover gebeld. Het is tijd voor meer wereldleiders om de paus te vertellen dat hij in zijn eigen straat moet blijven.

BRON: Amredeemed.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top