CensuurVrij.com
GezondheidVaccine scepticisme in Australië nu strafbaar met gevangenisstraf van 10 jaar.

Vaccine scepticisme in Australië nu strafbaar met gevangenisstraf van 10 jaar.

door

De medische professionals kunnen te maken krijgen met een gevangenisstraf van 10 jaar als zij twijfelen over de effectiviteit van vaccinaties of het aansporen tot verder onderzoek naar de veiligheid van vaccins. Tegenstanders van de nieuwe wet claimen dat de vrijheid van meningsuiting en wetenschappelijke integriteit in Australië aangevallen word door een regering die is gekocht en betaald door Big Pharma.

“Zonder uitzondering verwachten wij van alle geregistreerde verpleegkundigen, ingeschreven verpleegkundigen en vroedvrouwen dat zij het beste beschikbare bewijsmateriaal gebruiken bij het nemen van beslissingen. Dit omvat het verstrekken van informatie aan het publiek over volksgezondheidskwesties,” aldus de Voorzitter van de Raad van Verpleegkundigen en verloskunde van Australië (NMBA) Dr. Lynette Cusack.

De NMBA heeft Australiërs opgeroepen om verpleegkundigen of vroedvrouwen die antivaccinatie bevorderen -‘ anti-vaxxers’ – te melden, zoals ze bekend staan in de volksmond.

Het bestuur zal overwegen of de verpleegkundige of verloskundige zijn of haar beroepsverplichtingen niet is nagekomen en zal deze zaken serieus behandelen,” aldus de verklaring.

“Alle gepubliceerde antivaccinatiemateriaal en/of advies dat vals of misleidend is en dat wordt verspreid door een geregistreerde verpleegkundige of verloskundige (inclusief via social media) kan ook een samenvattend delict vormen volgens de nationale wet en kan leiden tot vervolging door AHPRA [Australian Health Practitioner Regulation Agency.] ”

Een van de sterkste voorstanders van vaccinatie, Victoria’s minister van Volksgezondheid Jill Hennessy, heeft geen tijd voor ouders die geloven dat de veiligheid van vaccins verder moet worden onderzocht om ervoor te zorgen dat ze veilig zijn voor onze kinderen.

De politicus beschreef vaccinskeptica als “hersendode schapen”, zei de politicus:

“Ze zijn een georganiseerde beweging, grotendeels afkomstig uit de Verenigde Staten van Amerika die de neiging hebben om ouders te misleiden door ze te overtuigen dat vaccinaties onveilig zijn.”

“Dat is een gevaarlijke boodschap en ik zal blijven vechten. Vaccinaties redden levens,” concludeerde de minister.

Volgens de nieuwe wetten zullen ouders, die hun kinderen niet immuniseren, geen toeslagen meer ontvangen voor hun kinderen. Alleen mensen met degelijke medische redenen zijn vrijgesteld van het hardhandig optreden.

BRON: Australiannationalreview.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top