CensuurVrij.com
BuitenlandLega Werknemer werd naar verluidt aangevallen door een linkse extremist met een bijl.

Lega Werknemer werd naar verluidt aangevallen door een linkse extremist met een bijl.

door

Nog maar een dag na de verkiezingsdag is er al weer agressie geweest van de linkse extremisten. Een werknemer van Lega werd naar verluidt aangevallen, berichtte Repubblica, door een man die een bijl bij zich droeg in de stad Milaan.

Het slachtoffer, een medewerker van het officiële radiostation “Radio Padania” van de Partij, werd benaderd door een onbekende man die “Leghista di merda” riep. Dat betekend “vuile afscheider van Lega”, de man voegde er aan toe:

“Jullie jongens (Lega-supporters) daar walg ik van, ik zal naar jullie toekomen!” Na deze dingen gezegd te hebben, trok de linkse extremist een bijl en probeerde de Lega-medewerker aan te vallen.

De aanvaller werd gelukkig door de politie tegengehouden en gearresteerd, de verdachte is blijkbaar een 50 jaar oude man met “mentale problemen”.

BRON: Defend Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top