CensuurVrij.com
BuitenlandPartijkartel geschokt: AfD-bezoek aan Syrië vernietigt sprookje over vluchtelingen.

Partijkartel geschokt: AfD-bezoek aan Syrië vernietigt sprookje over vluchtelingen.

door

Zoals blijkt uit de inspecties ter plaatse van de Duitse politici is Aleppo geen verwoeste stad, noch bestaat Homs uit een onbewoonbaar ruïneus skelet en heeft Syrië als geheel, in tegenstelling tot onze mediavoorstellingen, blijkbaar een intacte infrastructuur en een goed aanbod. Zijn we allemaal betrokken geweest bij grootschalige staatspropaganda?

“Vluchtelingen” kosten ons 50 miljard euro per jaar.

De reden voor het Syrische bezoek van AfD-afgevaardigden was een langverwachte toepassing door de alternatieven voor de terugkeer van de 700.000 Syriërs die in Duitsland wonen en de classificatie van Syrië als veilig land van herkomst vanwege de veranderde veiligheidssituatie. Immers, volgens schattingen van de economische instituten besteedt ons land het enorme bedrag van 50 miljard euro per jaar uit aan vluchtelingenzorg, waarbij de nationale overheid alleen al jaarlijks zo’ n 23 miljard euro aan directe steun geeft, volgens AfD-cijfers. Belastinggeld dat niet zomaar mag worden gebruikt. Een parlementaire onderzoeksoperatie ter plaatse was daarom dringend noodzakelijk.

Syrië is grotendeels vreedzaam.

Zoals het grote publiek inmiddels, in de eerste plaats geleerd heeft als gevolg van de rondreis van de AfD, is Syrië in feite gepacificeerd tot ongeveer 90 procent in wederopbouw en grotendeels onder controle van de Assad-regering. Momenteel zijn er alleen nog maar belangrijke militaire conflicten langs de Turkse grens en in de regio Damascus in Oost-Ghutha. Inmiddels is ook dit gebied verdeeld en is 50 procent van het Syrische leger veroverd. Om die reden zal daar naar verwachting binnenkort ook een conflict eindigen. Ook de verzoening van de vijandige groepen, en daarmee de terugkeer naar de normaliteit van een vreedzaam land, vordert goed binnen Syrië. Zo hebben bijvoorbeeld meer dan 100.000 vijandelijke strijders nu gratie gekregen van de regering en zijn zij weer opgenomen in het burgerleven. Afspraken tussen de afzonderlijke religieuze en belangengroepen en de regering maken dat de 14 provincies van Syrië grotendeels veilige leefgebieden zijn.

Het is daarom niet duidelijk uit deze feitelijke situatie waarom de Syrische “vluchtelingen” in Duitsland niet onmiddellijk naar hun thuisland zouden mogen terugkeren. De Syrische minister voor Verzoening, Ali Haidar, riep dinsdagavond expliciet de Duitse vluchtelingen op om naar huis terug te keren. Syrië is objectief bereid en in staat om zijn burgers te huisvesten, veilig te stellen en te voorzien.

Onbekendheid of staatspropaganda?

En als onze regering in de tussentijd de AfD-delegatie in Syrië in de media overspoelt met volkomen verkeerde gevaren, beledigingen en beschuldigingen, dan zullen deze politieke kringen zich de vraag moeten stellen of de regering zelf streeft naar een terugkeer van de 700.000 Syriërs die in Duitsland zijn gestrand, zoals de huidige situatie vereist. Wonen onze politici bijvoorbeeld in een volledig geïsoleerde informatie filterbel die hen de realiteit in Duitsland doet vergeten? Of werd de bevolking opzettelijk bedekt met een misleidend mooie web van staatspropaganda over de Syrische situatie? Beide zijn denkbaar en zeer discutabel en verwerpelijk.

En ook in onze mediawereld moet duidelijk worden gemaakt of de overduidelijke onjuiste rapportage over de situatie in Syrië het gevolg was van slordig journalistiek werk in de onderzoekskamer van de beperkte Duitse mediabronnen, dan wel of hier, zoals zo vaak het geval was, opnieuw een verheugende berichtgeving door de rechtbank heeft plaatsgevonden. De waarheid moet ergens tussenin liggen zoals gewoonlijk. Het resultaat is dus dat het enige wat uiteindelijk nog te zien is: Er is in feite geen duidelijke reden waarom Syrische oorlogsvluchtelingen niet naar hun vaderland kunnen terugkeren. Politici zijn het dus aan de belastingbetalers verplicht om de ordelijke terugkeer van “vluchtelingen” onmiddellijk op gang te brengen.

BRON: Anonymousnews.ru

3 reacties

 • iny:

  met al het geld kunnen we Syrie weer opbouwen en kunnen ze allemaal terug naar eigen land en in hun eigen cultuur waarom kiest de EU voor dit besluit ,, denk hier eens over na , misschien is er dan een reden de straat op te gaan ze maken Europa moedwillig kapot waar wij jaren voor gewerkt hebben … links maakt alles kapot

 • Patrick De Schepper:

  Men zegt dat er geen duidelijke redenen zijn voor deze “verkeerde” informatie. Ik denk dat Duitsland hier aan de basis ligt. Zij willen baas worden in Europa, deze keer zonder oorlog! Waar pleit men voor meer immigranten? Wie zei “Wir schaffen das”? Wie zijn de huidige Europese leiders? Wie is tevreden met de Brexit? Waar wonen de meeste migranten?
  Binnen enkele jaren stemt de overgrote meerderheid voor de Duitsers en hebben ze bovendien een gezamenlijke vijand: de Joden…
  Ik kan mis zijn en ik hoop het ook…maar áls dit waar is, dan hebben we het ergste nog niet gehad!

 • JackvanderVeen:

  sedert jaren roep ik dat west-syrie veilig is (nimmer onveilig geweest) en sedert het laatste jaar syrie grotendeels veilig. wie van aanpakken weet en geld wil verdienen dient nu terug te keren en in de opbouw van het thuisland actief te worden.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top