CensuurVrij.com
Economie$600 miljoen terreurgeld, onder Obama, werd gegeven aan terroristische groepen.

$600 miljoen terreurgeld, onder Obama, werd gegeven aan terroristische groepen.

door

In de loop der jaren hebben we behoorlijk slechte handen gehad als het gaat om democratische presidenten in de Verenigde Staten. Al in 1979 hield Jimmy Carter het Iraanse leger tegen, wat uiteindelijk leidde tot de overname van de Iraanse regering door Iran’s terroristische staat. Toen hadden we Bill Clinton die “Monica’s War” tegen Irak voerde. Hoewel deze jongens niet veel goed deden voor Amerika, hielpen ze Iran veel mee! Bedankt, jongens! Maar, nog erger dan welke andere Democratische president dan ook die we ooit hebben gehad, de meest recente vergissing ooit van ons land, Barack Obama. We kunnen zonder enige twijfel zeggen dat Barack Obama de slechtste president was in de hele geschiedenis van de Verenigde Staten van Amerika.

Vrijwel direct na de inauguratie van Obama nam hij troepen uit Irak. Door dit te doen liet hij Iran in principe door Irak, zonder enige aarzeling, overnemen. Het nadeel voor ons? Deze beslissing kostte ons 500 Amerikaanse soldaten.

Destijds hielpen staatssecretarissen, Hillary Clinton en John Kerry Obama bij het creëren van een platform voor directe onderhandelingen met Iran. Hillary was een belangrijke factor in de deal, het nasynchroniseren van haar “grondbeheerder”. Voormalig CIA-analist Fred van Obama-regering verklaarde: “Een gevaarlijke en groeiende nationale veiligheidsfraude, de nucleaire deal met Iran en de verdediging ervan door de regering-Obama, zitten vol bedrog en oneerlijkheid”.

Natuurlijk, de deal was vol “bedrog en oneerlijkheid”. Kijk maar eens naar de betrokken criminelen. De regering-Obama gaf de media valse verhalen om de verschrikkelijke deal die ze hadden gesloten te verheerlijken. Bovendien heeft de regering-Obama Iran rechtstreeks voor 150 miljard dollar aan hulp ter beschikking gesteld. O ja, en één belangrijk ding was niet opgenomen in de deal. Ze hebben Iran zelfs nooit iets verteld over hun pogingen om kernmogelijkheden te verwerven.

Na al deze onzin stuurde de regering-Obama op 17 januari 2016 heimelijk 400 miljoen dollar naar Iran. Hoe hebben ze het gestuurd? Op een ongemarkeerd vrachtvliegtuig…. helemaal niet schetsmatig. Zij ruilden het geld in voor vier Amerikanen die door Iran gevangen werden gehouden. Er is iets mis met deze illustratie. We zouden de slechteriken niet moeten betalen om onze burgers terug te geven. Een andere belangrijke kwestie met deze uitwisseling, Obama keurde de vrijlating goed van zeven Iraanse terroristen die gevangen werden gehouden door de leugenaar van de V. S. Obama – zelf beweerde hij dat het geld geen losgeld was…. hoewel we allemaal wisten dat het wel losgeld was. Later, zei het Ministerie dat Obama een leugenaar is toen zij bevestigden dat het geld, inderdaad, losgeld was. Daar kwam nog eens 1,3 miljard dollar meer bij voor Iran, alleen maar om dat… (serieus mensen, dit was de man die de leiding had over de hele Verenigde Staten. eng, nietwaar?).

Om het verhaal nog belachelijker te maken, bracht het Joodse Nieuwsdienst Yeshiva een rapport uit waarin precies werd uitgelegd waar het geld heen ging dat Obama had gestuurd. Het ging naar een terroristische groepering, Hezbollah.

Uit de Joodse Nieuwsdienst Yeshiva:

Volgens een bericht in de Saoedi-Arabische krant van 25 april had Hezbollah 600 miljoen dollar aan Iraanse hulp ontvangen. Volgens berichten in de krant Al-Youm is de steun bijna volledig in contant geld overgedragen en wordt deze gebruikt voor de instellingen van de terreurgroep en de salarissen die aan hun terroristen en families werden betaald.

Hezbollah is een terroristische organisatie die geleid wordt door Hassan Nasrallah, de secretaris-generaal. Het werd bedacht door islamitische geestelijken en gefinancierd door Iran, voornamelijk om de Israëli’s te intimideren die Libanon waren binnengekomen om de stabiliteit in het noorden te vergroten. Hun leiders waren volgelingen van Ayatollah Khomeini, en zijn troepen werden opgeleid en georganiseerd door een contingent van 1500 revolutionaire troepen die uit Iran kwamen met toestemming van de Syrische regering, die destijds in Libanon bezet werd.

Hezbollah ontvangt geld uit verschillende bronnen, waaronder geld ontvangen van sjiitische zakenlieden in het buitenland, liefdadigheidsbelastingen, winst van sjiitische websites in Irak en geld van sjiitische imams in Irak en in het buitenland.

Alles wat ik kan zeggen is dat ik God dank dat Hillary vorig jaar de verkiezingen niet heeft gewonnen, anders was er meer hard verdiende geld gestuurd naar terroristische groeperingen. Laten we hopen dat president Trump kan beginnen de werkelijke negatieve effecten, die Obama op ons land had, te keren.

BRON: Fbnewscycle.com

1 Reactie

  • Inge:

    Obama is een moslim terrorist die zijn 8 jaar durend presidentschap heeft misbruikt om zijn geheime islam agenda uit te voeren en daarmee de halve wereld naar de rand van de afgrond gebracht.
    Vlak voor hij het Witte Huis moest verlaten heeft hij nog even in het geniep 130 ton uranium naar Iran gestuurd en 2 miljard overgemaakt aan Abbas!

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top