CensuurVrij.com
BuitenlandKustwacht opnieuw in dienst als sleepboot – 125 Afrikanen “gered”.

Kustwacht opnieuw in dienst als sleepboot – 125 Afrikanen “gered”.

door

Voor de kust van Libië bevond zich een andere vluchtelingenschip in nood. 125 Afrikanen die naar Europa waren vertrokken, waar ze illegaal aan land wilden komen, werden door de kustwacht “in veiligheid gebracht”.

Van de 125 Afrikanen waren er slechts vier vrouwen en vier kinderen – 117 mannen willen hun geluk in Europa proberen te zoeken.

Libië is niet alleen het vertrekpunt voor illegale bootreizen naar Europa, maar dient ook als inzamelbasis voor migranten van particuliere en internationale organisaties. Sinds de Hoge Commissaris van de VN voor vluchtelingen (UNHCR) in november 2017 met de “reddingsoperatie voor bijzonder kwetsbare vluchtelingen” is begonnen, zijn meer dan 1.000 mensen via Libië – heel officieel – naar Europa gebracht. Volgens de speciale vertegenwoordiger van de UNHCR, Vincent Cochetel, zullen er tegen het einde van het jaar nog enkele duizenden mensen uit Libië worden overgebracht.

BRON: Unzensuriert.at

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top