CensuurVrij.com
GezondheidBig Pharma dreigt $ 18,5 miljard te verliezen als alle 50 staten medische marihuana legaliseren.

Big Pharma dreigt $ 18,5 miljard te verliezen als alle 50 staten medische marihuana legaliseren.

door

Farmaceutische bedrijven zijn een van de grootste invloeden in de Amerikaanse economie en vervolgens in het Amerikaanse recht. Het is geen geheim dat Big Pharma tegen medische (en recreatieve) legalisatie van marihuana heeft gelobbyd omdat ze een aanzienlijk hoeveelheid geld er aan verliezen.

Staten die al medische cannabis hebben gelegaliseerd zien de effecten al: het gebruik van medicijnen op recept is met gemiddeld 11 procent gedaald.

De National Academies of Science houdt de aandoeningen bij die het meest effectief met medische marihuana kunnen worden behandeld, en bijna allemaal hebben ze een hoge prescriptie op recept.

Tot de aandoeningen behoren glaucoom, chronische pijn, zenuwstoornissen/pijn, posttraumatische stressstoornis, angst, slaapstoornissen en misselijkheid/omgeven in combinatie met chemotherapie.

Big Pharma is een ongelooflijk krachtige en lucratieve industrie. Terwijl $ 18,5 miljard verlies over een periode van drie jaar enorm lijkt, “zou medicinale cannabis een druppel in de emmer zijn als het gaat om het beïnvloeden van de totale farmaceutische industrie”, aldus Giadha Aguirre De Carcer, oprichter en CEO van New Frontier Data.

BRON: Urhealthguide.com

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top