CensuurVrij.com
EuropaEuropa wordt getroffen door een invasie van migranten.

Europa wordt getroffen door een invasie van migranten.

door

“Er wordt van ons verwacht dat we [ons land] binnen een paar decennia vrijwillig overleveren aan buitenlanders van andere continenten die onze taal niet spreken, onze cultuur, onze wetten of onze manier van leven niet respecteren, zei Orban.

Volgens de minister-president “worden Hongarije en Europa geconfronteerd met een massale migratiegolf die de levenswijze van hun bevolking in gevaar brengt, Europa staat onder een invasie. De situatie is dat als degenen die de migratie aan hun grenzen niet tegenhouden, verloren zullen gaan”.

Met zijn ogen op de verkiezing van 8 april beloofde Orban te vechten voor de toekomst van zijn land: “Dit is ons vaderland, ons leven, en aangezien we geen ander hebben, zullen we ervoor vechten tot het einde toe en we zullen het nooit opgeven”, zei hij.

Hij waarschuwde ook dat West-Europa al voor een groot deel is veranderd: “De jeugd van West-Europa zullen nog leven wanneer zij in minderheid in eigen land zullen zijn en de enige plaats in de wereld verliezen dat zij hun thuisland noemen”, zei hij.

BRON: Voice of Europe

1 Reactie

  • 1112:

    Wat een super goede krant zijn jullie !EINDELIJK ECHT NIEUWS

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top