CensuurVrij.com
BuitenlandDuitse verpleegkundigen hebben zelfverdedigingscursussen nodig.

Duitse verpleegkundigen hebben zelfverdedigingscursussen nodig.

door

Het ziekenhuispersoneel in Bielefeld wordt in toenemende mate bedreigd, misbruikt en aangevallen, zo meldt de Neue Westfälische. Vooral jongere verpleegkundigen maken melding van verbaal geweld en fysieke aanvallen door migranten. Het ziekenhuis moet nu speciale veiligheidsmaatregelen nemen om het personeel te kunnen beschermen.

Als iets niet snel genoeg gaat, worden verpleegkundigen al snel “sletten, teven en incompetent” genoemd, vooral door “zuidelijke” migranten, vertellen ziekenhuismedewerkers aan de krant.

Het ziekenhuis overweegt nu veiligheidsstappen zoals noodsituatieknoppen en klassen in zelfverdediging. Een van de verpleegsters meldde een incident waarbij ze een stervende moest reanimeren en een andere patiënte voor haar voeten ging spuwen omdat hij het wachten moe was geworden.

Veel werknemers hebben hun baan al opgezegd als gevolg van lange werktijden, stress en de manier waarop patiënten met hun omgaan. Mannelijke collega’s vertellen vergelijkbare verhalen. Men had het zelfs over een bedreiging van hun leven en dat zij vrezen dat er niets zal gebeuren totdat het te laat is.

Ook andere grote Duitse steden hebben om veiligheidsredenen al beveiligingsmedewerkers in dienst genomen.

BRON: Voice of Europe

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top