CensuurVrij.com
BuitenlandAfrikaanse debat: De afschuwelijke genocide op het Boerenvolk.

Afrikaanse debat: De afschuwelijke genocide op het Boerenvolk.

door

Ik dring er bij iedereen met een vleugje zelfrespect en fatsoen op aan om dit te lezen. Dit zijn Plaatsmoorden in Zuid-Afrika in 2017. Slechts een paar van de vele moorden en aanslagen die plaatsvinden. Het is volstrekt duidelijk dat dit een georkestreerde mini genocide is. Het mag op geen enkele andere manier worden geïnterpreteerd. We hebben het over criminelen en moordenaars die bij een persoon testikels af snijd en ze opeten.

Deze wreedheden en barbaren lopen onder ons en het Afrikaans Nationaal Congres lijkt te denken dat dit een acceptabele manier is om een land te besturen.

Een regering die van mening is dat zij het recht heeft haar eigen burgers op deze manier te vernietigen, mag geen regering zijn die in functie mag blijven. Het lezen over dit barbaarse en psychopathische kwaad op de Dag van de mensenrechten in Zuid-Afrika, 21 maart, is een aanfluiting van onze grondwet.

“Op 13 januari van dit jaar is de 69-jarige mevrouw Kidson om het leven gekomen toen ze herstelde van een heupoperatie en in een rolstoel zat. Mevrouw Kidson werd meerdere keren met een scherp voorwerp gestoken en toen werd haar keel doorgesneden. Haar man werd ook gevonden met een doorgesneden keel.”

“Afgelopen weekend werd de 62-jarige Nicci Simpson aan een stoel vastgebonden en gemarteld met een boormachine, daarmee werd er geboord in haar voeten, benen en knieën. Haar ribben waren gebroken en ze werd meerdere malen gestoken. Gelukkig overleefde ze deze afschuwelijke aanval.” – Anette Steyn MP, DA Schaduw minister van Landbouw, Bosbouw en Visserij in het parlementaire debat over de moorden op boerderijen 14/3/2017“

Hij zei dat het geen gewone misdaad is als mensen worden gemarteld totdat ze sterven, als een vrouw urenlang wordt verkracht terwijl haar man moet toekijken, als mensen met hun hoofd worden verpletterd en in brand worden gestoken, of als een elektrische boor wordt gebruikt om gaten te boren in de voeten van een vrouw nadat ze al op andere manieren is gemarteld. “In Parys werd in één geval de testikels van een boer afgesneden en vervolgens na het koken ervan door de aanvallers opgegeten.

Dit is de schokkende en ongemakkelijke waarheid van plaatsmoorden die niet meer kan worden genegeerd,” – zei Dr. Pieter Groenewald, FF Plus-leider, in het debat over de moorden op blanke boeren. 14/03/2017

BRON: Die Waarheid

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top