CensuurVrij.com
BinnenlandBuitenlandCultuurEuropaIlluminatiePolitiekDe islamisering van Nederland en Europa is al van te voren gepland

De islamisering van Nederland en Europa is al van te voren gepland

door

Met de groeiende import van de islam, krijgt Europa steeds meer een islamitisch karakter. De islamisering gebeurt met een doel, en dat is de oorspronkelijke blanke bevolking uit te roeien, te vervangen door een ras die makkelijker te beïnvloeden is, en hen vervolgens gebruiken om de NWO in te voeren. U ziet in dit artikel het plan van de elite.

In de resolutie van Straatsburg(1975) is besloten om islamitische migratie te bevorderen, zogenaamd omdat het een noodzaak is dat er in Europa meer werknemers nodig zijn. Ondertussen wordt er hard gewerkt om Europese gezinnen kapot te maken in plaats van te bevorderen, en zorgen dat de Europese bevolking krimpt in plaats van groeit.

Resolutie van Straatsburg 1975

Meer hierover: https://gerard1945.wordpress.com/2017/10/22/de-ondergang-van-europa-2/

Stap 1: het vernietigen van gezinsopbouw en Europese gezinnen door middel van propaganda en hersenspoeling.

Eerst begonnen ze met het normaliseren van dat vrouwen ook moesten gaan werken, zodat vrouwen minder tijd kregen om voor het gezin te zorgen. Gevolg, minder kinderen en meer scheidingen. In de loop van jaren werd vreemdgaan steeds meer gepromoot zoals genocide organisaties(die in dienst van de elite zijn) doen. Wat ook weer meer scheidingen oplevert, en dus minder kinderen. Nu zijn ze bezig met massale gender hersenspoeling, op scholen worden kinderen hiermee al geïndoctrineerd, het gevolg is straks minder Europese kinderen en meer verdeeldheid. Ondertussen geven ze de islam vrij spel. moslims kweken zich razendsnel voort omdat dit onderdeel van hun Jihad is, ze willen ons maar al te graag overnemen en daarbij krijgen ze hulp van de elite.

Hier een voorbeeld van vreemdgaan propaganda door genocide organisatie Second Love

Stap 2: Het importeren van mensen uit lage IQ landen, omvolking.

Naast het vernietigen Europese gezinnen en zorgen dat de oorspronkelijke Europeanen zich zo weinig mogelijk voortplanten, zorgt de elite dat migratie wordt bevorderd. Vooral lage IQ mensen uit islamitische landen en Afrikaanse shitholes worden hier bewust geïmporteerd.  Er is heel bewust voor Arabische moslims gekozen omdat zij gewelddadig, makkelijk te beïnvloeden zijn, en dus perfect te gebruiken zijn als leger door de elite. Daarom wordt er ook veel geld gestoken in het bouwen van haattempels(moskeeën), en worden deze mensen voorgetrokken op de oorspronkelijke inwoners van Europese landen.

moslims hebben totaal geen inlevingsvermogen. Zijn totaal gehersenspoeld door een boek vol haat, geweld, onderdrukking, en overheersing. Ook is er veel sprake van incest, dat verklaard misschien ook dat hun IQ niet evolueert.

Er wordt een islamitische infrastructuur opgebouwd, de laatste jaren in een rap tempo.

Vooral in het westen, met name de randstad, zien we steeds meer islamisering. Plaatje laat zien hoe veel moskeeën er al zijn. Meeste zijn niet eens zichtbaar als moskee.

Zie de hele kaart hier: https://moskeewijzer.nl/

Ook nog even een kaart van Turkse Diyanet instellingen.

Hier een kaart van alle Turkse Diyanet instellingen, Niet alleen moskeeën.

Stap 3: het vernietigen van onze Europese cultuur, tradities, normen en waarden, door ons een schuldgevoel aan te praten, en door een krankzinnig politiek correcte beleid in te voeren.

Nu de islam bijna is gevestigd, is de volgende fase ingegaan. Het vernietigen van onze Europese cultuur, tradities, normen en waarden, zodat er plaats gemaakt kan worden voor de sharia. We zien steeds meer politiek correcte krankzinnigheid. Neem als voorbeeld de quotum op meer zwarten op hoge posities, waarbij niet wordt gekeken naar de vaardigheden. Dit is puur om de blanken uit deze posities te halen. Het volgende plaatje beeld de policor waanzin goed uit.

Dit dus.

Het bewust discrimineren van de oorspronkelijke inwoners hoort bij het omvolkingsplan. Ook de reden waarom gelukszoekers binnen 3 maanden een eigen woning hebben en Nederlanders gemiddeld 12 jaren op een woning moeten wachten. Naast dit, worden de oorspronkelijke inwoners een schuldgevoel aangepraat door links en hun links elitaire media, en worden onze tradities gedemoniseerd onder mom van racisme. De linkse landverraders hebben de opdracht om onze cultuur, tradities, normen en waarden weg te vagen. Alles mag, zolang het maar niet blank is.

Diversiteit is het code woord voor genocide op de blanke man.

Stap 4(eindfase): Invoeren van totalitair islamitisch regime, en het vervolgens gebruiken om de NWO in te voeren.

Dit is de eindfase. Als alles volgens plan is verlopen en er van de oorspronkelijke Europese inwoners bijna niks meer over is, bijna alle Europeanen door rassenvermenging zijn weggevaagd of zwaar in de minderheid zijn, heeft de islam vrij spel. Ze zitten nu al in de politiek, onder meer onder namen zoals NIDA en DENK. De islam zal de macht grijpen en vervolgens de sharia invoeren. Maar nu is de islam zelf aan de beurt.

De elite, die al sinds het begin de touwtjes in handen heeft, wil de islam uiteindelijk converteren in een luciferiaanse cult. De islamideologie is erg, maar dit is vele malen erger. Uiteindelijk wil de elite een NWO(New World Order) invoeren met een volk dat satan aanbid. Want dat zijn de elite, satanaanbidders. Ze offeren zelfs kinderen op altaren omdat ze geloven dat ze hier krachten en bescherming van krijgen, zo ziek zijn de elite. Deze elitaire kliek is niets meer dan een sekte met veel geld en macht.

Google ook eens op Bohemian Grove

Een foto van de Bohemian Grove, waar de westerse elite, inclusief hun marionetten samenkomen om Satanische rituelen uit te voeren.

Hier een interessante link over Albert Pike, inclusief video. Die heel goed uitlegt wat de elite van plan is: https://www.nieuwsfrequent.nl/2018/03/26/albert-pike-we-beheersen-de-islam-en-gebruiken-haar-om-het-westen-te-vernietigen/

Maar er is nog hoop.

In oost Europa zie je al steeds meer verzetshaarden met name Hongarije, die de islaminvasie tegenhouden. In Italië, waar patriot Matteo Salvini een grote winst boekte tijdens de laatste verkiezingen, omdat het volk de invasie uit lage IQ landen zat zijn. Ook bij onze Duitse oosterburen, waar bijna elke dag massaprotesten zijn, die compleet genegeerd worden door de mainstream media.

Hoe lang nog bij ons? Wanneer gaan wij eens de straten op voor het behoud van onze tradities, cultuur, normen en waarden, tegen de islamisering en omvolking van ons land? Als we niks doen zijn we verloren. Denk eens aan uw kinderen, kleinkinderen en uw toekomst! Dit kan toch niet zo langer doorgaan?

Nu denkt u wel, ik heb het nog goed, maar uiteindelijk zal u alles verliezen, en wat kunt u dan nog doen? NIKS! Willen we graag onze hoop op onze mede Europeanen vestigen of nemen we het zekere voor het onzekere en lossen we het zelf op?

Dit is waar we voor staan, voor het behoud van onze cultuur, tradities, normen en waarden. Hier hebben onze ouderen voor gevochten. En dit laten we ons niet zomaar afpakken door een elitaire sekte.

Deel dit artikel door en hou ons in de gaten. Wij willen actie ondernemen.

Alternatieve Media Nederland

 

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top