CensuurVrij.com
AlgemeenEconomieTechFacebook verliest 70 miljard dollar aan marktwaarde in 10 dagen.

Facebook verliest 70 miljard dollar aan marktwaarde in 10 dagen.

door

Facebook heeft sinds 16 maart meer dan 70 miljard dollar aan marktwaarde verloren, toen Facebook aankondigde dat het Cambridge Analytica van het platform verbood.

Aandelen in Facebook daalden verder op maandag toen het schandaal zijn tweede week inging. Facebook-aandelen daalden in de loop van de dag met 6,5 procent en bereikten $ 160,06. De aandelen zijn met 13 procent gedaald sinds het schandaal rond de gegevens naar buiten kwam.

De aanhoudende daling van de aandelenkoers volgde op het nieuws dat de Amerikaanse Federal Trade Commission (FTC) een onderzoek naar het bedrijf heeft gestart. In Groot-Brittannië doet de overheid ook onderzoek naar Facebook. Het vertrouwen van de consument in het bedrijf is sterk gedaald en een meerderheid van de gebruikers overweegt nu om het platform te verlaten vanwege privacykwesties.

BRON: http://www.breitbart.com/tech/2018/03/27/facebook-loses-70-billion-in-10-days/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top