CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaPolitiekZweedse student geschorst wegens het vertellen van de waarheid over migrantenmisdaden

Zweedse student geschorst wegens het vertellen van de waarheid over migrantenmisdaden

door

Een Zweedse student van het Royal Institute of Technology in Stockholm is geschorst, meldt de Zweedse krant Friatider. De mannelijke student, Felix genaamd, publiceerde een factsheet over de oververtegenwoordiging van migranten met betrekking tot seksuele misdrijven in het land.

Het begon allemaal met een discussie tussen Felix en twee vrouwelijke klasgenoten. Toen hij zei dat migranten oververtegenwoordigd zijn als plegers van seksuele misdrijven, geloofden de vrouwen hem niet en wilden ze bronnen van zijn bewering zien.

De volgende dag kwam Felix met officiële statistieken van de Zweedse Nationale Raad voor Criminaliteitspreventie (Brå) en een goed onderbouwde studie waaruit bleek dat 95 procent van de verkrachtingen door mannen met buitenlandse achtergronden wordt gepleegd.

Nadat hij de factsheet aan de vrouwen had gegeven, werd deze tijdens een lezing in zijn klas verspreid. In het midden van de lezing stond een Afrikaanse vrouw achter in de klas plotseling op en wees naar Felix, die vooraan zat.

“Ze schreeuwde dat ik racistisch was en een nazi. Ik probeerde tevergeefs te zeggen dat ze moest kalmeren, er was geen ruimte voor discussie “, zegt Felix.

Een leraar onderbrak onmiddellijk het tumult. Maar tijdens de lezing nam de schreeuwende vrouw contact op met een groot aantal mannelijke immigranten die naar buiten kwamen en naar Felix door het raam staarden.

“Ik dacht dat dit de hel zou worden, dus ik zou vijf minuten extra blijven in de klas. Maar ze zijn gingen niet weg. Ik besloot om er een einde te maken omdat ik niet kon blijven zitten en mezelf te vernederen. Net toen ik het klaslokaal verliet, kwamen ze allemaal dreigend naar me toe, samen met de vrouw die schreeuwde: “Hier zijn je verkrachters!”

“Ik wist door de tweede uitgang weg te komen. Het was een extreem bedreigende situatie. Als ik er op in was gegaan, zou ik zeker in elkaar zijn geslagen, “zegt Felix.

Op de volgende dag vrijdag, kozen vijf studenten, waaronder Felix, voor een werkgroep. Zijn studiegenoten negeerden hem opeens. Ze stopten volledig met hem te communiceren en blokkeerden zelfs zijn toegang tot een groepschat en gezamenlijke werkdocumenten.

Op maandag werd Felix op een ontmoeting met het hoofd van de afdeling Magnus Brenning geïnformeerd dat hij niet meer met de werkgroep mocht meedoen vanwege het lopende groepswerk en omdat de andere studenten in de groep het niet eens waren met zijn politieke opvattingen.

Vóór de bijeenkomst had Felix een lezing. Toen kwamen twee leraren, opleidingsdirecteur Anders Lindström en gelijkheidscoördinator Anna Josefsson plotseling de klas binnen. Zonder de naam van Felix te noemen, begonnen ze te praten over hoe serieus de impact was van Felix’s factsheet over migrantenmisdaden.

“Het is geweldig dat je hebt gesproken over wat er is gebeurd. Erg goed. We willen absoluut niet dat dit op deze school gebeurt. Dat gaat niet goed “, zei Anna Josefsson, onder andere.

Vervolgens schorsten ze hem waar de hele klas bij was. “Ik ben extreem gestigmatiseerd en de meesten begroeten me niet meer, zei Felix.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/03/swedish-student-suspended-for-telling-the-truth-about-migrant-sex-crimes/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top