CensuurVrij.com
BuitenlandEconomiePolitiekKomende financiële crisis zal veel erger zijn dan Grote Depressie, en veroorzaakt worden door de Federale reserve.

Komende financiële crisis zal veel erger zijn dan Grote Depressie, en veroorzaakt worden door de Federale reserve.

door

De Grote Depressie zou een lachertje zijn in vergelijking met de volgende financiële crisis die binnenkort zou kunnen komen, volgens investeerder Peter Schiff, beroemd om zijn doemvoorspellingen.

“Het slechte nieuws is dat we door een nieuwe Grote Depressie zullen leven en dat het heel anders zal worden. Dit zal in veel opzichten veel erger zijn dan wat mensen moesten verdragen tijdens de Grote Depressie, “zei Schiff, zoals geciteerd door ZeroHedge. “Dit gaat een dollarcrisis worden.”

Volgens Schiff steunt de Amerikaanse Federal Reserve de markten om mensen aan te sporen meer geld uit te geven, maar in feite is de gecreëerde rijkdom een ​​zeepbel.

“Het doet eigenlijk schade. Als je een hoop nepweelde creëert en mensen uiteindelijk geld uitgeven dat ze anders zouden hebben bespaard, ondermijnt je de economische groei, “zei hij.

In januari voorspelde Schiff dat “de economie als een bom zal ontploffen” vanwege het Federal Reserve-beleid, maar president Donald Trump zal de schuld hiervan krijgen.

“Helaas is dat wat Trump heeft geërfd van Obama. Maar het is niet eens echt alleen maar Obama, het is de Federal Reserve. Het is het monetaire beleid dat is doorgegeven als een stokje van Clinton tot Bush tot Obama en nu tot Trump. En we zijn bijna aan het einde van het spel en helaas zal Trump degene zijn waaronder het zal vallen. Het gaat allemaal instorten terwijl hij president is, ‘zei Schiff. De democratische partij zal de belastingverlagingen als oorzaak aanwijzen en de schuld van de instorting aan Trump en de Republikeinen geven, voegde de investeerder eraan toe.

BRON: https://www.rt.com/business/423464-peter-schiff-collapse-great-depression/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top