CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandBuitenlandEuropaPolitiekNiet westerse-allochtonen over vertegenwoordigen de criminaliteitscijfers

Niet westerse-allochtonen over vertegenwoordigen de criminaliteitscijfers

door

Europa is een paradijs voor niet-westerse criminelen, mede mogelijk gemaakt door het falende beleid van de EU en overheden.

Vooral Marokkanen over vertegenwoordigen al jaren de criminaliteitscijfers in Nederland en gebruiken het vaakst geweld tegen hulpverleners zoals de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden, dus het is niet zo verwonderlijk dat de politie meer geweld gebruikt in sommige gebieden. Het valt op dat het vaakst politiegeweld plaatsvind in gebieden waar veel niet-westerse allochtonen wonen. In onder meer Amsterdam, Rotterdam en Den Haag heeft meer dan 30 procent van de inwoners een niet-westerse achtergrond, onder meer in deze gebieden zien we het gebruik van politiegeweld en criminaliteit uitblinken.

(Tekst gaat verder onder afbeeldingen)

Hoe donkerder kleur blauw hoe meer inwoners met een niet westerse achtergrond. Bron CBS

De cijfers van politiegeweld, het valt op dat in de gebieden waar veel niet-westerse allochtonen wonen het vaakst geweld wordt gebruikt. Bron Politie

Dit jaar zou er landelijk een lichte daling zijn als het gaat om politiegeweld. Een van de oorzaken daarvan is dat niet altijd alles geregistreerd wordt en veel dingen worden verzwegen. Zoals eerder naar buiten kwam dat de politie de criminaliteitscijfers van illegale asieleisers onder de pet hield: https://www.telegraaf.nl/nieuws/142422/cijfers-over-criminele-asielzoekers-onder-de-pet-gehouden

Ook in Duitsland wordt er massaal met de criminaliteitscijfers geknoeid. Zo bracht eerder een klokkenluider binnen de Duitse politie naar buiten dat maar 2,6 procent van de misdrijven werd opgelost. Inbrekers maar ook Noord Afrikaanse heroïne dealers, hebben in Duitsland inmiddels volledig vrij spel. Dan hebben we het nog niet over de toename van verkrachtingen en aanrandingen vooral door gelukszoekers uit moslimlanden.

https://www.journalistenwatch.com/2018/01/29/kripo-beamter-packt-aus-wir-muessen-einbruchsanzeigen-kaputt-schreiben/

Hoelang blijven we nog wegkijken? Het is immers overduidelijk dat niet westerse gelukszoekers die naar Europa komen om te profiteren, de criminaliteitscijfers over vertegenwoordigen. Het is allang duidelijk dat zij hier niet naartoe komen omdat ze ergens voor vluchten maar alleen om te profiteren. Europa is een paradijs voor niet westerse criminelen, in hun eigen landen zouden ze keihard aangepakt worden. Hier komen ze er meestal met een taakstrafje of zelfs onbestraft mee weg. Mede mogelijk gemaakt door het slappe wanbeleid van de EU en overheden.

AMN

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top