CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandWetenschapIQ in Scandinavië omlaag door Massa-immigratie

IQ in Scandinavië omlaag door Massa-immigratie

door

Een paar maanden geleden werd er door de Nieuw-Zeelandse onderzoeker James Flynn(een toonaangevende onderzoeker van IQ-metingen), een onderzoek uitgevoerd in Scandinavië op het IQ van de bevolking.

Het IQ in Scandinavië was decennialang in de lift, maar de trend is nu omgekeerd volgens een rapport gepubliceerd door journal Intelligence. Deze omkering is het gevolg van de massa-immigratie uit lage IQ landen.

Uit het onderzoek is gebleken dat in Scandinavië minder mensen hogere niveaus van wiskundig en taalkundig vermogen bereiken.

Dit duidt ongetwijfeld op een vermindering van mensen met een hoog cognitief vermogen,” zei Flynn.

Het IQ van de Noren groeide sinds 1950 tot een keerpunt rond 1995. toen de immigratie van buiten Europa dramatisch toenam.

in Noorwegen wordt sindsdien een jaarlijkse verlaging van IQ met gemiddeld 0,21 procent gemeten, wat overeenkomt met een afname van 6,5%. In 2017 bedroeg de migrantenpopulatie van Noorwegen in 2017 16,8%, waarvan de meeste niet-Europees zijn.

Massale ongecontroleerde immigratie uit het Midden-Oosten heeft een desastreus effect gehad op het onderwijs. De migranten hebben grote problemen met het leren van Europese talen, kunnen niet concurreren met de lokale bevolking op de arbeidsmarkt, de lonen verlagen en zijn een belasting voor de welvaartsstaten wiens vrijgevigheid hen aantrekt.

Mensen zijn verschillend, niet inferieur of superieur. Immigratie van deze verschillen is wat dergelijke schade in heel Europa veroorzaakt.

De weg vooruit is duidelijk: grenzen moeten worden afgedwongen, de welvaartsstaten moeten de autochtone bevolking op de eerste plaats zetten, en deze migranten moeten teruggaan en hun eigen landen opbouwen.

BRON: https://www.defendevropa.org/2018/population-replacement/iq-norway-denmark-decline/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top