CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandBuitenlandCultuurEconomieEuropaPolitiekIllegale immigratie en islamisering, het mag wat kosten

Illegale immigratie en islamisering, het mag wat kosten

door

Bijna 90% van de ‘asielzoekers’ die sinds 2015 in Nederland zijn aangekomen is nog steeds werkloos. Verontrustende cijfers die vergelijkbaar zijn in heel Europa, met als extreemste het werkloosheidspercentage van 99,997% van de ‘vluchtelingen’ in Zweden(en nee, dat cijfer is geen vergissing).

Financieel econoom Bernd Raffelhüschen schat dat de kosten van deze zogenaamde ”vluchtelingen” op lange termijn in Duitsland alleen al op 878 miljard euro, wat heel goed zou kunnen oplopen tot € 1,5 biljoen, afhankelijk aan het aanpassingsvermogen. Aangezien bijna niemand zich aanpast zetten we in op meer dan 1,5 biljoen.

De kosten van dit omvolkingsproject zijn onbetaalbaar voor de autochtone inwoners van Europa, en gezien niet westerse allochtonen de criminaliteitscijfers over-vertegenwoordigen zal 1,5 biljoen nog niks zijn. Ze veroorzaken een hoop schade.

En vergeet niet dat maar slechts 2,5 tot 3% van de migranten die Europa binnenkomen zich kwalificeren als echte vluchtelingen. Onrust in Syrië verklaart niet de Eritrese en Tunesische en Marokkaanse moslim-migranten die Europa binnenstromen. Natuurlijk zorgde de instabiliteit in Libië voor een belangrijke route naar Europa, maar deze mensen hadden het continent al op een aantal andere manieren eerder betreden. Turkije steunt al een tijdlang een jihad vooral in West-Europa. Veel Turken zijn hier met een doel, en dat is: de boel over te nemen. De vruchten werpen zich af, ze zitten hier in Nederland al zelfs in de politiek.

De EU, elite en hun linkse marionetten hebben de deuren voor de islam wagenwijd opengezet. Iedereen die islam-kritiek heeft wordt gedemoniseerd of opgesloten. Toch blijven wij het zeggen: Europa wordt aangevallen door de islam en de EU, elite en hun marionetten zijn hier voor verantwoordelijk!

Zie hier de kosten van illegale immigratie: https://www.hoover.org/research/civic-cost-illegal-immigration

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top