CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandPolitiekTechSleepwet er door gedrukt zonder beloofde wijzigingen

Sleepwet er door gedrukt zonder beloofde wijzigingen

door

Vanaf vandaag is het mogelijk dat inlichtingsdiensten op grote schaal af mogen luisteren en hacken. De sleepwet is zonder de beloofde wijzigingen van de coalitiepartijen VVD, CDA, D666 en Christenunie van kracht gegaan, opnieuw zijn er beloften gebroken en opnieuw is er niet naar het volk geluisterd.

De coalitie beweerd dat er op een later moment wel wijzigingen aan de wet worden doorgevoerd, maar wie gelooft hen nou nog? Het punt is dat hier opnieuw niet naar het volk geluisterd is. Het maakt totaal niets meer uit als je op een vreedzame manier probeert in verzet te komen zolang dit tuig aan de macht is.

En dan hoor je mensen zeggen van ”de mensen hebben hier voor gekozen”, ik geloof daar niet in. Er is inmiddels zo veel info naar buiten gekomen dat het inmiddels wel overduidelijk is dat EU hofnar Rutte en zijn maatjes de verkiezingen belazerd hebben.

Wanneer gaan we eens een keer massaal naar het binnenhof en vegen de boel schoon?

AMN

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top