CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandBuitenlandEconomieEuropaPolitiekWe MOETEN nog meer aan het EU regime betalen

We MOETEN nog meer aan het EU regime betalen

door

De Europese begroting gaat fors omhoog. De Europese Commissie wil de komende tijd 1.300 miljard euro uitgeven, staat in voorstellen die voorzitter en alcoholist Jean-Claude Juncker woensdagmiddag toelicht.

Dat betekent dat het budget van de EU met 300 miljard wordt opgehoogd ten opzichte van de huidige begroting. Die loopt volgend jaar af.

De budgetverhoging betekent dat Nederland waarschijnlijk 2 tot 3 miljard euro meer moet gaan afdragen aan de EU, terwijl het land al een van de grootste nettobetalers is.

We betalen ons blauw aan de EU, ze willen steeds meer. Ondertussen kosten de gelukszoekers die ze naar binnen halen bakken vol geld(zie een van onze eerdere artikelen hier over). De EU wordt onze ondergang!

NEXIT onmiddelijk AUB!

BRON: https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/05/zo-veel-moet-nederland-binnenkort-betalen-aan-eu-611458/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top