CensuurVrij.com
AlgemeenBinnenlandBuitenlandCultuurInteelt binnen de islam: meer dan 70% van de moslims is het product van incest

Inteelt binnen de islam: meer dan 70% van de moslims is het product van incest

door

Het zou niet alarmerend mogen zijn dat de respectabiliteit van het islamitische ethische systeem in het verleden en in het heden zwaar in twijfel is getrokken. Volgens een artikel in de Journal of Child Sexual Abuse heeft de praktijk van het vermoorden van vrouwen om de eer van het gezin te behouden tot een paar jaar geleden bijna volledige legitimiteit genoten binnen Palestina, een van de meest homogene moslimgemeenschappen ter wereld. Met deze overweging, naast de alarmerende opkomst van islamisering in Europa, en de radicalisering van Europese bekeerlingen tot de islam ideologie, kan de islam terecht door het publiek onder kritisch onderzoek worden gehouden.

Een Deens nieuwscentrum met de titel Jyllands-Posten heeft in 2009 informatie vrijgegeven over het verbazingwekkende aantal doodgeboorten, fysieke misvormingen en verschillende psychische aandoeningen veroorzaakt door het immer imminente incest-gevulde landschap in de moslimwereld, met als conclusie dat bij Pakistaanse, Turkse en Somalische vrouwen tweemaal zoveel kans is op complicaties tijdens de bevalling. Bijna 70% van de moslims is het product van inteelt binnen de islam, vooral vanwege de islamitische traditie om met neven te trouwen via keuze of regeling. BBC bracht ook een studie uit, waaruit bleek dat ongeveer 55% van de Pakistaanse immigranten in Groot-Brittannië waren getrouwd met een achterneef en dat de Pakistanen “ten minste 13 maal meer kans hadden dan de algemene bevolking om kinderen te krijgen met recessieve genetische aandoeningen”.

Kaart van neef/nicht huwelijken wereldwijd

 

Dus, met de koude harde cijfers voor onze ogen en de enigszins schokkende informatie over de prominentie van inteelt in de islam, moeten we ons afvragen: wat geeft het? Waarom is incest zo’n geïntegreerd kenmerk van de islam?

Volgens de Bengaalse ex-islamitische schrijver Abul Kaseem is het product van ongebreidelde verschijnselen van inteelt in de islam te wijten aan verschillende dingen, maar twee komen met name naar voren: 1) interpretaties van de koran die een moslimman toestaat te trouwen en geslachtsgemeenschap te hebben met zijn dochter buiten het huwelijk (meestal 8 of 9 jaar oud), en 2) de populaire en algemeen aanvaarde praktijk van neef/nicht huwelijk geïnitieerd door de profeet Mohammed zelf, die zelf relaties had met zijn minderjarige neven en nichten buiten het huwelijk (Tirmidhi 5.3214).

Inteelt van de islam vergeleken met rooms katholicisme:
In de jaren zestig van de vorige eeuw werd een studie uitgevoerd in de VS waaruit bleek dat slechts 0,2% van alle rooms-katholieken in de Verenigde Staten met de neef en nicht getrouwd waren. Dit zijn astronomisch kleine statistieken vergeleken met de 70% van alle moslims in Pakistan en 25% tot 30% van alle moslims in Turkije. Betekent inteelt in de islam dat de islam moreel verwerpelijk is? Als incest als een moreel kwaad beschouwd wordt, vooral vanwege de 100% toename van het risico op doodgeboorten, dan moet deze specifieke islamitische traditie worden geassimileerd met westerse waarden op dit ethische gebied.

BRON: https://squawker.org/analysis/inbreeding-in-islam/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top