CensuurVrij.com
BuitenlandPolitiekIsraël valt Syrische legerpositie aan

Israël valt Syrische legerpositie aan

door

Een Syrische legerpositie in het zuiden van Damascus was getroffen door een Israëlische luchtaanval, meldde het persbureau SANA. Syrische luchtverdediging vuurde en vernietigde twee Israëlische raketten in het Kisweh-gebied.

Een legeraanvoerder vertelde het bureau dat er geen slachtoffers waren. Israël heeft nog geen commentaar gegeven op het nieuws.

Een bron op de luchthaven van Beiroet vertelde RIA-Novosti dat Israëlische gevechtsvliegtuigen werden gespot in het Libanese luchtruim ten tijde van de Kisweh-aanval.

De berichten over de aanval volgden op de aankondiging door Donald Trump dat de VS zich terugtrekt uit de nucleaire deal met Iran en opnieuw sancties oplegte tegen het land.

Eerder op dinsdag werden de IDF-troepen in de noordelijke Golan-hoogvlakte aan de grens tussen Israël en Syrië op scherp gezet nadat het leger had vastgesteld dat er ‘ongewone bewegingen’ van Iraanse troepen in Syrië waren.

BRON: https://www.rt.com/news/426198-israel-strike-syria-army/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top