CensuurVrij.com
BuitenlandPolitiekIsraëlische leger in hoge staat van paraatheid na ”ongewone troepenverplaatsingen Iran”

Israëlische leger in hoge staat van paraatheid na ”ongewone troepenverplaatsingen Iran”

door

Het Israëlische leger is in hoge staat van paraatheid nadat naar verluidt ongewone Iraanse troepenverplaatsingen in Syrië worden gesignaleerd. Bomkelders op het door Israël bezette Golan-hoogvlakte worden gereedgemaakt voor een Iraanse aanval.

Israël heeft zijn defensiesystemen ingezet en de Israëlische strijdkrachten “zijn zeer alert op een aanval”, volgens een militaire verklaring van Reuters. “De Israëlische regering heeft ook de lokale autoriteiten in de door Israël bezette Golan-hoogvlakte opgedragen” de bomkelders te ontgrendelen en klaar te maken.

Dit nieuws komt net nadat president Donald Trump, bekend maakte sancties tegen Iran in te voeren en zich zoals aangekondigd terugtrekt van de nucleaire deal van 2015.

BRON: https://www.rt.com/news/426190-israel-military-alert-syria/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top