CensuurVrij.com
BuitenlandEuropaPolitiekZweedse politieke leider: wat u in alternatieve media over Zweden leest, is waar, we bevinden ons in een laagintensieve burgeroorlog

Zweedse politieke leider: wat u in alternatieve media over Zweden leest, is waar, we bevinden ons in een laagintensieve burgeroorlog

door

Dit artikel betreft een zeer interessant interview over de problematiek in Zweden. Met Gustav Kasselstrand, de leider van de nieuw opgerichte partij, alternative for Sweden (Alternativ för Sverige)

Gustav Kasselstrand is de leider van de nieuw opgerichte Alternative for Sweden partij. Hij heeft een bachelordiploma in economie van de universiteit van Göteborg en een MBA van Aalto University in Helsinki (Finland). Hij studeerde ook in Duitsland en Singapore. Kasselstrand is 30 jaar oud en is sinds 2006 politiek geëngageerd, toen hij toetrad tot de Zweedse Democraten, die op dat moment een kleine partij was met een steun van 2-3% in de peilingen.

-Waarom heb je de Democraten van Zweden verlaten?

In feite werd ik in 2015 uitgesloten van de Democraten van Zweden, toen ze niet alleen mij als voorzitter verdreven, maar de hele jeugdorganisatie met zijn 5000 leden. Het was een heksenjacht door het partijleiderschap om hun eigen macht en posities in de partij veilig te stellen, maar dat zeiden ze natuurlijk niet, maar in plaats daarvan redeneerden ze met typische politiek correcte onzin dat de jeugdcompetitie te “extremistisch” zou zijn.

Iedereen kon zien dat het onzin was. Het bewees alleen maar dat de democraten in Zweden dezelfde politiek correcte terminologie gebruikten ten opzichte van hun eigen jeugdcompetitie, die de liberale partijen al jaren en jaren tegenover de democraten in Zweden gebruikten.

– Hoe slecht zijn dingen in Zweden?

Het is erg slecht. Wat u over Zweden op alternatieve nieuwsplatforms leest, is waar. We hebben te maken met problemen die ernstiger zijn dan ooit tevoren in onze geschiedenis, waar Zweden binnen 20 jaar als een minderheid worden beschouwd als er niets wordt gedaan om de omvolking van onze mensen te stoppen.

Ik zou de problemen in Zweden beschrijven als een soort van laag-intensieve burgeroorlog (met geleidelijk toenemende intensiteit elke dag). Wat de situatie nog moeilijker maakt, is natuurlijk de extreme politieke correctheid die Zweden al decennia achtervolgt, maar nu eindelijk uit elkaar aan het vallen is.

De situatie is zo ver gegaan dat de politiek correcte mensen terrein verliezen en we gaan een staat van vergelding tegemoet tegen politici en media die verantwoordelijkheid zijn voor de puinhoop in ons ooit zo vredige en welvarend land. Zweden wordt nu als een waarschuwend voorbeeld wordt gebruikt voor andere Noordse en Europese landen, ja, zelfs voor landen over de hele wereld.

Het politieke establishment is niet bereid en niet in staat om iets aan de problemen te doen. Het is allemaal gepraat en geen actie. Zij zijn de oorzaak van de problemen en moeten eenvoudigweg worden vervangen voor Zweden om te kunnen herstellen.

Dus ondanks de rommel waarin we ons bevinden, zien we nu een enorm interessante ontwikkeling in Zweden. De Zweedse Democraten, waar ik nog steeds sympathie voor heb, stijgen in de peilingen en zullen in september naar verwachting een nieuw verkiezingsresultaat bereiken.

Dat is goed, maar dat is niet voldoende – ze zijn steeds passiever, politiek correcter geworden en lijken op gevestigde partijen. Zweden heeft een nieuwe troepenmacht in het parlement nodig, een partij die ervoor zorgt dat de democraten in Zweden weer hun oppositionele rol tegenover de gevestigde partijen kunnen vervullen. De enige partij die dit kan doen is Alternative for Zweden.

– Veel mensen denken dat Zweden verloren is, wat zou je tegen hen zeggen?

Ik ben het daar helemaal mee oneens. Geen enkel land is ooit verloren als er mensen in dat land klaarstaan ​​om weerstand te bieden en een andere weg voorwaarts bieden. De waarheid is dat veel Zweden net beginnen te beseffen wat er gaande is in hun land.

Als je tien jaar geleden terugkijkt en het vergelijkt met vandaag, zijn de immigratieproblemen vaak vele malen erger geworden, maar we hebben nu ook een vitale en sterke patriottische beweging in Zweden, zowel op het parlementaire vlak als op sociale media, alternatieve nieuwssites en andere platforms.

Zweden en andere Europese volkeren moeten naar het verleden kijken voor inspiratie. We zijn altijd geconfronteerd met grote gevaren en obstakels in onze geschiedenis. Europeanen uit het verleden die zeiden “het is verloren” toen de Arabieren een groot deel van het hedendaagse Spanje bezetten of wanneer de Turken Wenen belegerden of wanneer Mongolen het grootste deel van Oost-Europa controleerden, niet degenen die onze geschiedenis kwamen definiëren. Ze hadden het fout in het verleden en ze hebben het vandaag mis.

De meeste Europeanen zijn zich nu pas bewust van wat er gaande is. Verre van verloren te zijn, is onze strijd, onze “Reconquista”, nog maar net begonnen. En degenen die aan ‘black-pilling’ doen en beweren dat alles verloren is voordat het spel  zelfs maar is begonnen, moeten opzij gaan en ruimte maken voor degenen onder ons die beter weten.

De Zweedse verkiezingen later dit jaar is niet de “laatste kans” om Zweden te redden. Het is de eerste kans! De strijd voor Zweden en voor Europa begint nu. Laat me verwijzen naar het Poolse volkslied met zijn beroemde eerste woorden: “Polen is nog niet verloren!” – dat is precies de mentaliteit die we nodig hebben: Zweden is nog niet verloren, zolang we nog leven!

– Wat is het belangrijkste dat in Zweden moet veranderen?

Op korte termijn moeten we de immigratie volledig beëindigen en beginnen met het uitzetten van honderdduizenden illegalen, criminele buitenlanders en immigranten die onze samenleving op de een of andere manier belasten.

Op de lange termijn moeten we ons als een zelfredzaam volk en samenleving volledig veranderen om ervoor te zorgen dat de rampzalige politiek van de afgelopen decennia nooit zal worden herhaald.

– Wat is uw mening over de arrestatie van Tommy Robinson in Groot-Brittannië?

Ik vind het schandalig. Het is ook een duidelijk teken welke richting West-Europa op gaat. Regeringen in heel West-Europa zijn kennelijk meer bezorgd over hun eigen volk, die protesteert tegen de teloorgang van hun landen in plaats van proberen het probleem bij de kern aan te pakken, de massale immigratie die al deze problemen veroorzaakt.  Het toont duidelijk de ware agenda van de EU.

– Denkt u dat de vrijheid van meningsuiting in Europa onder druk staat?

Zeker! Zogenaamde “hate-speech” -wetten zijn niets anders dan de criminalisering van de vrijheid van meningsuiting. Het moet allemaal samen worden geschraapt.

-Wat hoop je als resultaat voor de volgende verkiezingen in september? (en wat is realistisch om te hopen?)

Ons doel is om de drempel van vier procent te bereiken die nodig is om het Zweedse parlement te betreden. Het is een hele moeilijke uitdaging omdat de gevestigde partijen het hele politieke systeem hebben getrotseerd ten gunste van zichzelf – maar het is verre van onmogelijk.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/swedish-political-leader-what-you-read-about-sweden-in-alternative-media-is-true-we-are-in-a-low-intensive-civil-war/

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top