CensuurVrij.com
BuitenlandIllegale moslim migrant verkracht tiener met verstandelijke beperking dagenlang om haar zwanger te maken

Illegale moslim migrant verkracht tiener met verstandelijke beperking dagenlang om haar zwanger te maken

door

Een illegale moslim immigrant in België probeerde een verblijfsvergunning te verkrijgen door een meisje met een verstandelijke handicap te verkrachten.

De 30-jarige “Karim” probeerde het 19-jarige meisje te impregneren door haar enkele dagen lang in een verlaten gebouw in Luik te verkrachten. Experts zeggen dat ze mentale vermogens van een zeven of acht jaar oud kind heeft.

Zes jaar geleden werd de illegaal gedeporteerd uit België, maar keerde terug en ontmoette de vrouw in 2014. Hij bracht haar naar het verlaten gebouw en verkrachtte haar talloze keren.

De moeder van het slachtoffer zei dat het Karim’s bedoeling was om haar dochter zwanger te maken om een wettig burger te worden. Om zijn doel te bereiken, belette hij de tiener om anticonceptiepillen te nemen.

Volgens de dochter had ze geen keus omdat de man haar drogeerde en extreem gewelddadig was. De illegale migrant is veroordeeld tot een schamele 4 jaar gevangenisstraf.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/illegal-migrant-rapes-mentally-disabled-teen-for-days-attempting-to-make-her-pregnant/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top