CensuurVrij.com
BuitenlandReligieWeer een moslim verkrachtingsbende opgerold in het Verenigd Koninkrijk. Jonge meisjes werden honderden keren misbruikt.

Weer een moslim verkrachtingsbende opgerold in het Verenigd Koninkrijk. Jonge meisjes werden honderden keren misbruikt.

door

Zes moslims, Assad Hussain, Moinhul Islam, Kameer Iqbal, Khalid Hussain, Alladitta Yousaf en Haji Khan werden veroordeeld voor gruwelijke misdaden waaronder verkrachting en aanranding, waarbij de jongste van hun slachtoffers slechts 13 jaar oud was.

De veroordeling tot een totaal voor alle zes mannen zal bijna 70 jaar zijn. Dat is zeker niet lang genoeg gezien hun misdaden.

De auto waarin alle misdaden plaatsvonden, was een Nissan Serena, nummerplaat die eindigde met ‘SHG’: “Ze zouden de meisjes kiezen, seks met ze hebben en ze dumpen. Alles gebeurde in die Serena. ”

Vijf slachtoffers kwamen naar voren tijdens het proces waarin beschreven wordt dat ze bedwelmd werden met alcohol en drugs en vervolgens door de mannen verkracht worden.

De rechter, Peter Ross had dit te zeggen tegen de verkrachters:

“De slachtoffers waren allemaal kwetsbare tieners. Ze werden door vleierij in de groep gebracht, waar de beklaagden deel van uitmaakten, waardoor ze zich verbonden voelden en alcohol en drugs kregen. En de consequentie was dat seksueel misbruik van deze meisjes de norm werd. “

“Het is duidelijk dat er honderden keren van seksueel misbruik waren. De impact op de slachtoffers van deze misdrijven is zeer groot. Men moet niet vergeten dat ieder van jullie op jouw manier een rol speelde in het vernietigen van de levens van deze jonge vrouwen.”

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/muslim-grooming-gang-of-girls-as-young-as-13-with-hundreds-of-episodes-of-sexual-abuse-jailed-in-oxford-uk/

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top