CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaAquarius gelukszoekers in Spanje gooien kleding weg die was gedoneerd door het rode kruis

Aquarius gelukszoekers in Spanje gooien kleding weg die was gedoneerd door het rode kruis

door

Op 24 juni hadden verschillende Facebook-gebruikers kritiek op het feit dat veel gelukszoekers van de Aquarius mensensmokkelboot hun kleding en handdoeken hadden weggegooid, die aan hun waren gedoneerd door het rode kruis

De kleding werd gevonden in afvalcontainers in Cheste’s Educational Complex, waar veel van de migranten zijn ondergebracht totdat ze hun asielaanvragen hebben afgerond.

Dit ondanks het feit dat de allereerste nacht in Spanje, sommige gelukszoekers werden gespot in een restaurant in Cheste die drankjes betaalden met rekeningen van over de € 100.

Zelfs de jongere gelukszoekers, die waren gehuisvest in een studentenresidentie in Alicante zoals we eerder meldden, werden gespot om uit te gaan om te feesten op hun eerste nacht, ondanks liberale Spaanse commentatoren die beweerden dat ze in shock en getraumatiseerd waren vanwege de oversteek van Libië.

Zoals te zien is op de foto, stromen de containers over met afgewezen kleding, handdoeken en dekens die door het Rode Kruis worden gedistribueerd, sommige zorgpakketten zijn zelfs intact en hun inhoud wordt weergegeven als “1 trainingspak, 1 t-shirt, 1 paar sokken, 1 ondergoed “.

De omwonenden zijn verbolgen over het absolute gebrek aan dankbaarheid dat deze zogenaamd “gestreste” immigranten laten zien met de vrijgevigheid van het Rode Kruis.

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/aquarius-migrants-in-spain-throw-away-towels-and-clothes-donated-by-the-red-cross

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top