CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaPolitiekHongarije: Italië heeft gelijk met het weigeren van “Soros-boten”

Hongarije: Italië heeft gelijk met het weigeren van “Soros-boten”

door

Italië heeft gelijk als “Soros-boten” worden tegengehouden voor het aanmeren in zijn havens, zei de regerende Fidesz-partij in Hongarije zaterdag.

De partij reageerde in een verklaring op de opmerking van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini, dat hulpverleningsboten die migranten vervoeren het kunnen ”vergeten” om aan te meren in Italiaanse havens.

Fidesz zei:

“Organisaties die illegale migratie ondersteunen, voeren het Soros-plan uit wanneer ze massa’s economische migranten naar Europa brengen.”

“Deze organisaties willen van Europa een continent van immigranten maken en daartoe begaan zij een misdaad door de EU en nationale wetten te omzeilen”, voegde de partij eraan toe.

“Miljoenen mensen willen Europa vanuit Afrika bereiken met behulp van de Soros-boten en het Soros-netwerk,” hield Fidesz vol. “Dit moet worden gestopt, de Europese grenzen moeten worden beschermd.”

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/06/hungary-italy-is-right-to-block-soros-vessels-from-docking-in-its-ports/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top