CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandCultuurBlanke Britten vormen binnenkort een minderheid in de op een na grootste stad van Groot-Brittannië

Blanke Britten vormen binnenkort een minderheid in de op een na grootste stad van Groot-Brittannië

door

Omvolking: Een rapport laat zien dat blanke Britten binnenkort een minderheid in Birmingham zullen zijn. In de grootste stad van West Midland kunnen bijna 50.000 van de 1,1 miljoen inwoners geen Engels spreken.

Birmingham heeft een ”diverse” bevolking met bijna 200 verschillende nationaliteiten. Volgens het nieuwe rapport wordt het “binnenkort een meerderheidsminderheidstad”.

In een volkstelling van 2011 beoordeelde 42,1% van de inwoners van de stad zichzelf al als ‘niet-blanke Britten’, een stijging van 12% ten opzichte van een enquête van 2001.

Met dat stijgingspercentage zou een nieuw onderzoek in 2021 laten zien dat de meerderheid van de inwoners van de stad niet-blanke Britten zijn.

Deze tendens is duidelijk zichtbaar voor de jeugd van de stad, aangezien 60% van de jongeren onder de 18 jaar een niet-blanke achtergrond heeft, liet een peiling zien.

BRONNEN: https://www.birminghammail.co.uk/news/local-news/british-white-people-set-become-14830628

EN: https://voiceofeurope.com/2018/06/white-brits-soon-a-minority-in-britains-second-largest-city-where-50000-cannot-speak-english/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top