CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandCultuurPolitiekVerzet: duizenden Duitsers protesteren tegen Merkel en migratie in Cottbus

Verzet: duizenden Duitsers protesteren tegen Merkel en migratie in Cottbus

door

Na verschillende migrantgerelateerde misdaden, waaronder verkrachtingen en moorden gingen de mensen van Cottbus zondag de straat op om te protesteren tegen het migratiebeleid van Merkel.

De mars werd georganiseerd door Zukunft Heimat, een Duitse gemeenschapsorganisatie, en vond plaats door heel Cottbus, met demonstranten die riepen: “Merkel moet weg”, “Wij zijn het volk” en “Deporteren!”.

(Tekst gaat verder onder Tweet)

Volgens Zukunft Heimat protesteerden duizenden burgers tegen het open grensbeleid van Merkel. “We zijn al met velen, ons aantal groeit en we zullen blijven protesteren totdat het open grenzen beleid stopt”.

De herhalende protesten in Cottbus zijn een symbool geworden van nationaal verzet tegen Merkel en haar vernietiging van Duitsland, zo meldt Zukunft Heimat op hun Facebook-pagina.

“Het is goed om hier weer op straat te zijn,” zei een deelnemer, “anders zou je gek kunnen worden in dit ‘gemerkeliseerde’ land.”

Duitse media zeggen dat het protest in Cottbus meer dan 3000 mensen heeft aangetrokken, en velen voorspellen dat ze niet zullen ophouden tot de regering van Merkel ten einde is.

BRONNEN: https://zukunft-heimat.org/

EN: https://philosophia-perennis.com/2018/07/01/wir-sind-das-volk-mehr-als-3000-buerger-demonstrieren-in-cottbus-fuer-eine-neue-wende/

EN: https://voiceofeurope.com/2018/07/resistance-thousands-of-germans-protest-against-merkel-and-migration-in-cottbus/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top