CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandCultuurEuropaPolitiekMatteo Salvini: Er mag geen één persoon meer via boot Italië binnenkomen

Matteo Salvini: Er mag geen één persoon meer via boot Italië binnenkomen

door

Matteo Salvini, de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, heeft tijdens een persconferentie aangekondigd dat hij de aankomst van gelukzoekers per boot volledig wil blokkeren.

“Het doel is dat er niet één persoon meer per boot arriveert op de Italiaanse kust,” zei Salvini in een gezamenlijke persconferentie met zijn gast Ahmed Maiteeq, de huidige vice-president van Libië.

Salvini ging verder: “Sinds we ons standpunt hebben bekendgemaakt, is er de afgelopen tijd geen enkel schip van deze zogenaamde humanitaire organisaties in de Libische wateren geweest.”

Salvini voegde er in een Facebook-bericht aan toe dat hij meer aandacht wil schenken aan ‘echte vluchtelingen’ in het land. Tegelijkertijd wil Salvini de deportaties van illegalen versnellen.

Con una circolare a prefetti e presidenti delle Commissioni per il riconoscimento della protezione internazionale, ho…

Posted by Matteo Salvini on Thursday, July 5, 2018

BRON: https://voiceofeurope.com/2018/07/italian-interior-minister-not-one-more-person-should-arrive-by-boat-on-italian-shores/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top