CensuurVrij.com
BinnenlandBuitenlandBrokstukken en zelfs menselijke resten nog voor het oprapen op rampplek MH-17

Brokstukken en zelfs menselijke resten nog voor het oprapen op rampplek MH-17

door

Onze Nederlander in Donbass, Ronald Van Amerongen was onlangs bij de herdenking van MH-17 in Grabovo(volksrepubliek Donetsk) om zijn medeleven te uitten aan de nabestaanden en de 298 slachtoffers van de vreselijke vliegramp met MH-17 in 2014. Na de herdenking is hij met o.a Patrick John Lancaster en de Franse journaliste Kristel Nean in de buurt gebleven om onderzoek te doen naar de rampplek en hebben daar een schokkende ontdekking gedaan, er zijn nog steeds brokstukken en zelfs menselijke resten van MH-17 te vinden in het rampgebied(te zien in de tweede video)

Herdenking MH-17 Grabovo:

Het is onbegrijpelijk dat er nog brokstukken liggen in het rampgebied, brokstukken die misschien van onschatbare waarde kunnen zijn in het onderzoek naar de vliegramp. Volgens het OVSE zou het ”te gevaarlijk zijn” om onderzoek te kunnen doen in het betreffende gebied. De onderstaande video maar ook lokalen ontkrachten dit, het gebied is wel degelijk veilig genoeg om onderzoek te kunnen doen.

MH-17 brokstukken en menselijke resten liggen voor het oprapen:

En niet alleen kleinere resten maar ook grote resten liggen gewoon voor het oprapen. Kijk ook deze link van Novini, een aanrader!: http://www.novini.nl/mh17-grote-brokstukken-mh17-nog-op-rampplek/

Bij een onderzoek naar een ernstig misdrijf worden elke sporen nagekeken, elk haartje wat rechercheurs vinden kan in belang zijn van het onderzoek. Waarom wordt er in dit geval geen interesse getoond in de mogelijke bewijzen?

Het blijkt dat er totaal geen interesse is om de onderste steen boven te halen want een onderzoek gebaseerd op wat Youtube filmpjes ”bewijst” volgens het onderzoekscommissie dat Rusland achter de vliegramp zou zitten. ”bewijst” dus helemaal niks! Ondertussen worden vele getuigen die Oekrainse straaljagers zouden hebben gezien genegeerd, bewust geen onderzoek gedaan naar de rampplek en vinden de ”onderzoekers” het niet vreemd dat heel toevallig alle drie de radars van Oekraïne uit stonden vanwege onderhoud op het moment dat vlucht MH17 werd neergeschoten. Het laatste over de radars is zeer opmerkelijk, vooral als je meerekent dat er volgens lokale getuigen Oekraïnse straaljagers in de buurt van MH-17 vlogen.

Er spelen duidelijk andere belangen rondom MH-17.

2 reacties

 • Ronald van Amerongen:

  Dank voor het overnemen van de video’s. We zullen dit nooit op de grote Nederlandse media zien.
  Al het materiaal wat ik heb, alle ervaringen en beelden worden gewoon geblokt, ik heb de oorlog hier in Donbass (oost-Oekraine) vanaf het begin meegemaakt.
  Vanaf de eerste dag werden er leugens verspreid over MH17, en dat de crashsite onveilig zou zijn is totale onzin. er zijn een aantal video’s op bijv youtube die duidelijk aantonen dat de crash-site al vanaf de eerste dag bezocht werd door talloze journalisten, de OVSE, lokale hulpdiensten enz.
  Ik ga hier vanuit Donbass gewoon door met wat ik doe, gewoon beelden vanuit de samenleving laten zien in de hoop dat o.a Nederlanders zich realiseren dat de overwegend Russische bevolking hier dichter bij het westen staat dan vele migranten in Nederland.

 • Van CALSTER EDWINBASIL:

  gewoon schandalig dat er na zoveel jaren nog menselijke resten te vinden zijn daar , om van te kotszen en dat de schuldigen nog niet opgepakt zijn arme EU arm Nedeland en van de andere moeten we niet veel verwachten.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top