CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandEuropaPolitiekReligiePools parlementslid: Waarom nemen Qatar en Saoedi-Arabië geen moslimvluchtelingen op? Dit is geen Europees probleem!

Pools parlementslid: Waarom nemen Qatar en Saoedi-Arabië geen moslimvluchtelingen op? Dit is geen Europees probleem!

door

Het Poolse parlementslid Dominik Tarczyński, tevens vicevoorzitter van de Europese conservatieven in de Raad van Europa, werd geïnterviewd door TRT World, een Turks internationaal nieuwskanaal.

In een verhitte uitwisseling over ‘The Newsmakers’ van TRT, vraagt ​het Pools parlementslid waarom naburige landen, enkele van de rijkste landen ter wereld, deze meerderheid van moslimmigranten niet opnemen en waarom het een ‘Europees probleem’ wordt genoemd.

‘Waar is Saoedi-Arabië, een van de rijkste landen ter wereld, waar is Qatar? De meeste vluchtelingen zijn moslims die buren zijn van dit land, dus waarom noem je dit een Europees probleem? ‘

Hij vervolgt verder: “De Europese Unie is niet verantwoordelijk voor de waanzin van Angela Merkel en haar zoektocht naar goedkope arbeidskrachten.”

Zijn rake opmerkingen werden slecht ontvangen door de liberale presentator met beweringen dat wij verantwoordelijk zijn voor de arme economie van deze landen vanwege ‘postkoloniale repressie’.

BRON:

 

1 Reactie

  • daygem:

    denk je dat met de centjes dat de vluchtelingen krijgen dat ze op vakantie kunnen gaan ?!

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top