CensuurVrij.com
AlgemeenBuitenlandCultuurEuropaPolitiekMooi Duits stadje ‘onherkenbaar’ nadat het 1.200 migranten accepteerde

Mooi Duits stadje ‘onherkenbaar’ nadat het 1.200 migranten accepteerde

door

De burgemeester en de inwoners van Boostedt maken zich in toenemende mate zorgen over de invloed van migranten in hun woonplaats. In de afgelopen drie jaar zijn ongeveer 1.200 migranten in de voormalige militaire kazerne van de stad opgevangen, wat neerkomt op een toename van 26 procent van de bevolking.

Hartmut König, de burgemeester van de stad met 4.600 inwoners, vertelt de Duitse omroep NDR in een interview hoe het toelaten van zoveel migranten een negatieve invloed heeft gehad op de stad.

“Het is hun gedrag. In winkels worden dingen gestolen. Ik heb het zelf ervaren: drie vluchtelingen die op het trottoir lopen, niet genoeg ruimte maken voor een vrouw met een wandelwagen en een kind dat hun kant op komt. Ze maken geen plaats; ze moet de straat op om zich om hen heen te bewegen, ze gedragen zich respectloos tegenover de bevolking”, zegt de burgemeester.

“Dat is slechts één incident, maar het toont het hele plaatje. Daarnaast laten ze hopen afval achter en gebruiken ze alle beschikbare ruimte om rond te zitten en bier te drinken,” voegt hij eraan toe.

Terwijl de zender NDR de problemen probeert te minimaliseren en zegt dat deze migranten meestal jonge mannen zijn met weinig kans op een permanente verblijfsvergunning in Duitsland, delen bewoners hun zorgen voor de camera.

“Helpen is logisch, het is onze kerkelijke plicht, maar de manier waarop de dingen gaan – dat deze mensen aan zichzelf worden overgelaten, rondlopen, overal in de stad zitten; niemand herkent onze stad meer – Boostedt was vroeger een prachtige plek,” zegt een oudere man.

Sinds Merkel de grenzen van Duitsland opende in 2015, accepteerde het land ongeveer 1,5 miljoen migranten, voornamelijk islamieten uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

In plaats van wat ons werd wijsgemaakt door propagandazenders zoals de NOS, werken velen van hen niet, zijn ze slecht opgeleid en zijn ze geen echte vluchtelingen. De migrantencrisis is een zich langzaam ontvouwende ramp voor Duitsland.

VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OrWCDEhjJYI

BRONNEN: https://www.ndr.de/nachrichten/schleswig-holstein/Boostedt-seine-Fluechtlinge-und-ein-Hilferuf,boostedt210.html

EN: https://voiceofeurope.com/2018/08/beautiful-german-town-unrecognisable-after-it-accepted-1200-migrants/

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top