CensuurVrij.com
Buitenland“Intensieve fase van integratie.” Hoe zijn LNR en DNR verbonden met Rusland?

“Intensieve fase van integratie.” Hoe zijn LNR en DNR verbonden met Rusland?

door

Vorige week legde het hoofd van DNR, Denis Pushilin, een verklaring af, die nauwelijks werd opgemerkt, aangezien het niet zoveel concrete inhoud had.


Hier is een exacte quote: “De integratie van Donbass met Rusland is in een intensieve fase terechtgekomen. Maar om te zeggen dat het morgen afloopt, is nog steeds te vroeg. “
Wat is een “intensieve fase” wanneer de republieken sinds 2014 de twijfelachtige status “door niemand erkend gebied” te hebben?. Er zijn geen aanwijzingen dat er een snelle toenadering met Rusland tot stand gaat komen.

Echter, er zijn wel een aantal zaken die we kunnen opnoemen.
Dit omvat de roebelzone, het budget van de republieken, waarvan het grootste deel wordt gevormd door inkomsten uit Rusland, en militair en civiel toezicht, en erkenning van alle republikeinse documenten op Russisch grondgebied, en hulp bij het herstel van de industrie, onderwijsprogramma’s en afstudeercertificaten.
Integratie is een proces dat kan worden gemeten en beschreven. Maar is er enige reden om over de “intensieve fase” te praten? Immers, al het bovenstaande bestaat alweer een paar jaar. In het afgelopen jaar is er weinig gezegd over eventuele voortgaande toenadering.

Wat de vooruitzichten op integratie betreft, in de komende 2-3 jaar zal er van echte integratie geen sprake zijn.
In december verklaarde de Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergei Lavrov, die reageerde op een vraag van een journalist van het radiostation van Komsomolskaya Pravda, dat “als Rusland de republieken van Donbass – DNR en LNR – erkent, Oekraïne meer delen zal verliezen.”
Dus in het geval van erkenning, en met de definitieve integratie van de volksrepublieken met de Russische federatie, zal de geopolitieke grens zich uitstrekken, en LNR en DNR die de staatsgreep in 2014 in Kiev niet erkenden, zullen voor die gebieden de enige legitieme opvolgers van de Oekraïense regering zijn.

Dat is de reden waarom de onvermijdelijke ineenstorting van het neo-nazi-Oekraïense regime de republieken de mogelijkheid geven om mede de toekomst van Oekraïne te bepalen en die nog steeds verbonden zijn met Rusland door broederlijke relaties.
De banden die de Slavische volken hadden lijken nu voor altijd te worden verbroken, maar zijn volgens mij sterker dan wat in propaganda beweert wordt. De integratie zal gebeuren, alleen al omdat de Oekraïne zonder Rusland tot degradatie is gedoemd. Dit is duidelijk te zien in de huidige staat van de Oekraïne.
Daarom hebben de republieken een voortrekkersrol, die andere Oekraïense regio’s in de goede richting zal slepen.
Donetsk en Lugansk zijn nauwe partners van Moskou in een zeer belangrijke operatie om Oekraïne zijn plaats in cultuur en geschiedenis terug te geven.

LNR en DNR hebben openlijk hun voornemen verklaart om bij Rusland te blijven. en niet een Euro-Atlantische integratie (met een Nazi-smaak.) aan te gaan.
De uitspraken van Pushilin (DNR) en leonid pasechnik (LNR) komen dus volledig overeen met de realiteit van de huidige situatie.

Dank aan Ronald Van Amerongen

 

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top