CensuurVrij.com
BinnenlandPolitiekDe politieke misdaad.

De politieke misdaad.

door

Als wij spreken over misdaad denken wij al gauw aan criminelen die opgepakt zijn vanwege drugs of wapens. Tot zover gaat onze visie als wij spreken over misdaden.

Maar over de politieke misdaad wordt niet veel gesproken. Waarom noem ik het een politieke misdaad? Omdat het gaat om daden die de mainstream media niet eens halen omdat zogenoemde leiders onschendbaar zijn, althans, dat is wat zij denken.

Politieke misdaden worden vergoelijkt omdat bepaalde doelen bereikt moeten worden. Het gaat om een bepaalde agenda waar politieke leiders liever over zwijgen.

De misdaad dat al eeuwen voortduurt in hogere kringen, kent geen grenzen. Hun misdaad gaat zover waar wij als volk geen voorstelling van kunnen maken. Dit komt omdat wij uitgaan dat hooggeplaatsten wel eerlijk zijn en streven naar een eerlijke wereld.

Volgens de politieke misdaad moeten er wetten ingevoerd worden om bepaalde doeleinden te kunnen bereiken. Zij gebruiken allerlei argumenten om het volk te overtuigen. Maar een argument is nog geen waarheid. Maar wij zijn zodanig groot gebracht waardoor wij argumenten als waarheid hebben aanvaard.

Een politieke misdaad kun je het niet eens meer noemen. In feite is het gewoon verraad dat gepleegd wordt over alle volkeren in deze wereld. Want vele leiders in deze wereld zijn verbonden met corrupte leiders. En waar je mee om gaat wordt je mee besmet, vooral als het om geld gaat.

Het is uiteindelijk de misdaad dat tegen de mensheid begaan wordt. Omdat vroegere wetten zijn afgeschaft, of bevroren, bestaan er geen wetten meer om huidige leiders te vervolgen. Het gevolg is dat zij alles kunnen maken wat zij maar willen.

Uiteindelijk is het de bevolking die daarvoor opdraait. Want alle misdaden worden betaald met geld en daar komt het volk juist om de hoek kijken. Wij betalen belastingen, verzekeringen en andere onnodige kosten. Maar niemand heeft door dat al dat geld gebruikt wordt om de misdaden te betalen die de overheid begaat.

Op deze manier weten leiders, bedrijfsleiders etc. mekaar te beschermen. In de politiek zijn er zoveel politieke partijen ontstaan. Grotendeels daarvan stemmen aardig in met mekaars ideeën. Dat is dus ook de reden waarom er zoveel politieke partijen zijn. Het ontstaan van allerlei politieke partijen is ooit ontstaan uit twee groepen. De ene is voor en de ander is tegen. Maar om hun macht uit te breiden kwam de mogelijkheid om zo ook een eigen partij te kunnen beginnen. En daar heeft mijn vrolijk gebruik van gemaakt.

De politieke misdaad van deze tijd is zo groot en machtig geworden waardoor mogelijkheden tot vervolging zo moeilijk is geworden. De corruptie is namelijk verbonden met meerdere systemen. Door de soevereiniteit uit te geven, in ruil voor geld, komen steeds meer landen onder bewind te staan van een corrupte systeem.

Ik noem het een politieke misdaad omdat misdaden van burgers wel als criminaliteit wordt gezien, maar die van politiekers niet.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top