CensuurVrij.com
BinnenlandPolitiekDe politieke agenda volgens Bilderberg.

De politieke agenda volgens Bilderberg.

door

Hoe betrouwbaar is de politiek nu werkelijk? Dat is de vraag die wij ons zelf zouden moeten stellen.

Waar dient de politiek daadwerkelijk voor? Ons wordt wijs gemaakt dat politieke leiders vertegenwoordigers zijn van het volk. Een kind dat verteld wordt dat een asbak gewoon een prullenbak is, zal het later ook gebruiken om afval in te doen.

Het volk is geleerd dat politiekers ons zouden moeten vertegenwoordigen. Maar in feite geloven zij in een leugen. De politiek is nooit bedoeld om het volk te vertegenwoordigen. De politiek is in de eerste plaats bedoeld om het volk partijdig te maken. Door het volk partijdig te maken creeër je onderling wrijving en verdeeldheid. En dat is precies het doel dat de heersende elite achter de schermen graag wil.

In de loop der jaren hebben wij gezien dat vele politiekers vele beloftes hebben gedaan die nooit uit zijn gekomen.

Op die manier weet de elite verdeeldheid te creëren. Het gevolg is dat er chaos zal ontstaan. De politiek wordt gebruikt om de handen schoon te houden van de elite. Door de chaos weet de politiek dat er problemen zullen ontstaan. Deze problemen worden extra gevoed door politieke correctheden. Vervolgens zal èèn of meerdere politieke partijen opstaan die het probleem aan de kaak stellen, maar door hun positie het nooit kunnen oplossen. Deze situatie laat men aanmodderen, zodat het volk daardoor hun focus op deze partijen zet. Het is niets meer dan een afleidingsmanouevre.

Ondertussen is men achter de schermen bezig om hun plannen door te voeren. En zonder dat de massa het weet, worden er wetten aangenomen. Het volk focust zich daardoor meer op die partijen die wel de waarheid spreken, maar er niets mee kunnen doen.

De elite geeft de mogelijkheid om een eigen partij op te kunnen zetten. Het is niets meer dan een mogelijkheid dat op schijn gebaseerd is. Want indien zo’n partij niet danst naar de pijpen van de elite zal er alles aan gedaan worden om dat soort partijen kunstmatig laag te houden in de peilingen. Vele politiekers uit bestaande partijen beginnen vaak hun eigen partij in opdracht van de elite, onder het mom van “ik was het niet eens en ben daarom uit die partij gestapt”. Maar het is niets meer dan om bepaalde invloeden uit te kunnen oefenen die als tentakels over het hele land wordt verspreidt. Daardoor zullen amateuristische partijen altijd aan de grond blijven.

De politiek is niets anders dan een afleidingsmanouevre, zodat het volk zich alleen daar op richt. Wij geloven dat alles af hangt van de politiekers. Maar in feite hangt alles gewoon af van wat er tijdens de bilderbergconferenties wordt besproken. De politiek is enkel een dekmantel voor de elite achter de schermen.

Om van deze regering af te komen zal stemmen nooit werken, zullen protesten geen invloed uit kunnen oefenen op de politiek. Demonstratierecht is niets meer dan een idee om het volk wijs te maken dat zij ook rechten hebben. Maar er zal grotendeels niets mee gedaan worden. Maar het volk is goedgelovig en meent dat door demonstreren bepaalde zaken ooit wel zullen veranderen.

Blijkbaar vergeet het volk dat de elite achter de schermen hun eigen agenda hebben. En daar zullen zij nooit van af wijken. Wat er hooguit kan gebeuren is dat bepaalde dingen op lange banen worden geschoven. Maar dat neemt niet weg dat de plannen op een bepaald moment toch doorgevoerd zullen worden.

Wat het volk ook doet of wil. Het zal nooit volstaan aan de wensen van de elite.

Reageersuls

Nieuwsbrief

Op de sociale media wordt er steeds meer censuur toegepast. Meld jou daarom nu aan voor onze nieuwsbrief!

Contact

Wij geven geen persoonlijke contactgegevens weg!

redactie@censuurvrij.com

Al onze externe websites zijn eigendom van Censuurvrij.com.

Over ons

CensuurVrij.com is een alternatieve nieuwssite die de lezer dagelijks voorziet van nieuws die de mainstream media niet eens haalt. De MSM doet er alles aan om de waarheid van de massa te onthouden. Voor eventuele vragen kun je een bericht sturen naar redactie@censuurvrij.com

Naar Top